termoizolatii

In casele romanilor, instalatiile termice sunt foarte vechi si prost izolate, astfel incat risipirea caldurii a ajuns prea costisitoare pentru a fi ignorata. Lucrarile de termoizolatii deja nu mai sunt un lux, ci o necesitate.

Desiinitial, lucrarile de termoizolatii pot parea o cheltuiala incomoda in timp, acestea se vor plati singure si chiar va vor economisi bani.Pentru a nu irosi bani inutil, apelati o data la o firma specializata in termoizolatii, pentru a beneficia de lucrari durabile, de materiale de calitate, de o echipa cu experienta si de garantiarezultatului.Lucrarile de termoizolatii de calitate rezista la uzura, indiferent de conditiile atmosferice.

Termoizolatii cu spuma poliuretanica sau cu polistiren?

Spuma poliuretanica folosita in lucrarile de termoizolatii de calitate, este un amestec reactiv intre doua substante fluide, care elibereazacaldura prin expandare.

Spuma poliuretanica este recunoscuta la nivel global ca fiind cea mai buna solutie pentru lucrarile de termoizolatii.Metoda cu spuma poliuretanicaare ca rezultat lucrari determoizolatii perfecte, faraimbinari si rosturi. Acest tip de termoizolatii au o foarte mare rezistenta la temperaturi ridicate.Spuma poliuretanica este mai eficienta decat polistirenul in lucrarile de termoizolatii, deoarece are o densitate mai mare si poate fi aplicata mai usor (prin pulverizare) pe orice tip de suprafata.

In comparatie cu polistirenul, spuma poliuretanica este  mai rezistenta in timp.Lucrarile de termoizolatii care folosesc polistiren sunt intr-adevar mai ieftine decat cele care utilizeaza spuma poliuretanica. Dar sunt si mai toxice.Lucrarile de termoizolatii interioare care folosesc polistiren in loc de spuma poliuretanica, duc in timp la depolimerizarea polistirenului, material despre care se stie ca este cancerigen pentru oameni.De asemenea, lucrarile de termoizolatii care utilizeaza spume poliuretanicase executa usor si repede, datorita sistemului de pulverizare si a capacitatii rapide de uscare.

Cat de importanta este vopseaua in termoizolatii?

Vopseaua este un element foarte important in lucrarile de termoizolatii. O vopsea de calitate trebuie sa reflecte razele de soare, inclusiv pe cele infrarosii.Vopselele de calitate au o rezistenta ridicata la vaporii de apa. Aceasta calitate reprezintaun factor foarte important in prevenirea aparitiei mucegaiului.In lucrarile de termoizolatii, vopseaua se aplica cu ajutorul trafaletului, pistolului airless sau al gletierei.

O vopsea de calitate este perfect aderenta la orice tip de suprafata.

Vopseaua utilizata in lucrarile de termoizolatii este importanta si din punct de vedere estetic. Cu cat vopseaua este mai calitativa, culoarea este mai intensa si mai durabila.Vopseaua de calitate utilizata in lucrari de termoizolatiicreeazasuprafete semilucioase antipraf, care rezista la zgarieturi si se curata foarte usor.

Desi la prima vedere lucrarile de termoizolatii interioare pot fi executate de oricine, este indicat sa apelati la o firma specializata cu o echipa profesionista.Nu toate locuintele sunt la fel. O echipa de profesionisti va poate identifica sursele cauzatoare de pierderea caldurii si va pot oferi cele mai optime solutii pentru situatiadumneavoastra.

In plus, o firma specializata in lucrari de termoizolatii de la www.Europlastic.ro va pune la dispozitie cele mai moderne tehnologii si cele mai calitative materiale.Durata de viata a lucrarilor de termoizolatii este foarte importanta atat din punct de vedere al confortului cat si din punct de vedere financiar.