La Vipcasa , nu gasesti doar tavan fals ci poti fi beneficiarului unui concept cu totul deosebit si asta deoarece calitatea, designul si pretul imbatabil sunt de nerefuzat.

Intrucat stim cu totii ca un serviciu sau produs de calitate se obtine doar cu materiale de calitate, am hotarat sa lucram doar cu materiale varf de gama in ceea ce priveste calitatea, aspectul si investim in profesionalismul echipei noastre oferindu-va cu generozitate experienta in realizarea oricarui tavan fals oricat de compexa ar putea fi realiarea acestuia.

Cu cine colaboram?

Furnizorii nostrii principali pentru materie prima din care realizam un tavan fals sunt de talie mondiala si avem colaborari foarte bune cu producatori din Belgia si Germania.

Fiind producatori de prestigiu, colaborarea cu acestora ne permite sa acordam garantie a calitatii materialelor pentru 10 ani timp in care orice tavan fals realizat de noi nu isi va schimba forma sau culoarea, nu se va exfolia si permanent va avea aspectul de nou.

Cum este echipa noastra

Putem fi caracterizati ca fiind foarte prompti, profesionisti si inovatori.

Suntem prezenti mereu pe piata de consum si venim in intampinarea clientilor de pretutindeni indiferent cat de pretentiosi ar fi acestia.

Ne caracterizeaza cretaivitatea si suntem mereu dorinici de a realiza cele mai fabuloase amenajari interioare fiind seriosi in executia oricarui model  de tavan fals.

Tot ce ai de facut este sa accesezi site-ul www.vipcasa.ro pentru a fi pe deplin informat si dupa ce ne vei contacta vei sesiza diferenta pozitiva dintre noi si alte firme care iti pot oferi servicii asemanatoare.

Echipa Vipcasa iti ofera in permanenta consultanta pana cand vei fi pe deplin decis ca alegerea facuta este cea pe care ti-o doresti si asta pentru ca toti consultantii nostrii sunt specialisti in domeniu si am inteles inca de la infiintare ca nu numai resursa materiala este cea mai importanta intr-o activitate ci si resursa umana care creaza adevarata arta in casa ta.

Unde pot monta un tavan fals?

Tavanul fals Vipcasa se monteaza in orice incapere cu destinatii diferite , birouri, locuinte, spatii comericale.

Orice tavan fals realizat de noi este stabil la schimbari de temperatura care variaza intre -5*C si +50*C si poate fi  realizat in incaperi care au  orice domeniu de activitate intrucat acesta nu imbiba mirosuri, nu formeaza condens, nu se ingalbeneste si nu isi schimba forma.

Tavanele false sunt destinate si pentru a masca anumite lucrari de instalatii sanitare, electrice si diferite retele de cabluri astfel incat, in caz de nevoie,  accesul la acestea sa fie facil fara a se deteriora .

In cazul unei inundatii, un tavan fals Vipcasa va retine apa fara sa-i permita sa existe scurgeri astfel incat nu se vor deteriora obiectele existente in incapere.

Acestea se pot monta in orice faza a renovarii fara ca tavanul de baza sa necesite o pregatire prealabila sau suplimentara.Totusi, recomandam sa fie montat inaintea aplicarii ultimului strat de lavabil pe pereti si ianintea montarii parchetului in cazul unei constructii noi.

Pentru confortul tau, apeleaza cu incredere la specialistii nostrii!