Cum sa te imbraci corect in straturi pentru sezonul de iarna

de | ian. 15, 2019 | Fashion

Daca vreodata intrebi pe cineva care este cel mai bun sfat pentru a te imbraca potrivit si calduros iarna, raspunsul cu siguranta va fi „in straturi”. Suna bine, in teorie, insa de unde poti stii care sunt aceste straturi si cum trebuie sa le asortezi sau sa le combini pentru a nu arata ca un urs polar?

In primul rand, de ce aduc in discutie aceasta conversatie chiar acum? Din doua motive super intemeiate. Primul este ca iarna e in toi si peste tot ninge, astfel ca e momentul oportun sa te infofolezi corespunzator pentru temperaturile in minus. Al doilea motiv e ca e momentul pentru marile reduceri si promotii fashion deci cand altcandva sa iti cumperi hainele preferate la pret redus?

Bun, regula de baza cand vine vorba de straturi: exista mereu trei straturi de baza. Anume:

  • Stratul de baza – care are proprietatea de a-ti absorbi direct transpiratia de pe corp
  • Stratul de mijloc (stratul de insulatie) – are scopul de a mentine caldura corpului pentru a te proteja de frig
  • Stratul exterior (stratul scoarta) – are scopul de a te proteja de ploaie si vant

Astfel voi enumera anumite posibilitati pe care le poti adapta zi de zi si sa fii trendy in acelasi timp:

  1. Tinuta chic pentru birourile reci – poti combina o helanca cu o camasa sau poate chiar invers, sa iei o camasa deschisa la culoare sub un pulovar inchis la culoare, arunci peste un sacou si voila!
  2. Tinuta de vreau sa fiu la moda dar e frig – fustele lungi se poarta, s-au purtat tot anul, nu e o noutate, insa iarna asta le poti combina cu dresuri de peste 100 den si bocancii tai preferati. Si cu ce merge perfect o fusta lunga inchisa la culoare? Cu un pulovar deschis la culoare si un palton!
  3. Tinuta de „pot merge la petreceri iarna si sa fiu trendy” – scoate rochia ta preferata din dulap, combin-o cu un dres de peste 100 den, arunca peste un pulovar XXL cu maneca scurta si cizmele tale lungi preferate. Adaugi un palton in carouri si esti seif.
  4. Tinuta office de iarna – scoate pantalonii cu carouri din dulap, ia o helanca deschisa la culoare, peste o camasa alba sau albastra si un sacou negru. Alegand un palton XXL vei fii si la moda si office in acelasi timp!

Ce trebuie insa sa tii minte este ca totul e permis in moda anul acesta. Pulovarele XXL sunt cele mai chic, alaturi de paltoanele XXL, bocancii impermeabili cu aspect de munte merg cu orice tinuta si ideea de baza e sa te simti bine in pielea ta si sa nu dardai de frig la lucru sau pe strada.

Astfel, apuca-te de shopping-uit si alege cele mai tari tinute si straturi pentru iarna noastra alba chiar acum, la promotiile fashion pe care le-am pregatit pentru tine pe site-ul cautpe.net !

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]