Tavane extensibile, o alegere ideala pentru casa ta

de | ian. 12, 2019 | Home & Deco

Amenajarea interioara a unei case reprezinta un pas pe care cei mai multi oameni il fac cel putin o data la ceva timp. Indiferent de ceea ce presupune procesul de amenajare si de cat de complex este, trebuie sa alegi doar produse de calitate in care sa investesti, mai ales daca vorbim despre obiecte mai importante precum tavanele extensibile, pe care le puteti vedea apasand click aici!

Nu uita ca investitia in calitate se va dovedi a fi una benefica pe termen lung, astfel incat este recomandat sa fii destul de atent la acest aspect. 

In cazul tavanelor extensibile folosirea unor materiale calitative, dar si executarea unei montari profesionale, te vor scuti de diverse situatii mai putin placute care pot aparea in caz contrar de-a lungul timpului.

De ce sa alegi tavane extensibile  pentru casa ta?

Daca acestea fac parte dintr-o categorie a obiectelor de mare calitate, trebuie sa stii ca utilizarea lor iti vor oferi o serie intreaga de avantaje comparativ cu alte tipuri de tavane.

Poate cel mai important avantaj de care ar trebui sa tii cont este referitor la rezistenta in timp a unui astfel de plafon fals. In medie, acesta rezista aproximativ 35 de ani, timp in care intretinerea sa este una redusa care te scuteste de eforturi inutile. 

Spre exemplu, comparativ cu tavanul clasic al carei vopsea se desfoliaza dupa o anumita perioada de timp si care necesita o noua vopsire chiar si odata la 2 ani, in cazul tavanelor extensibile intretinerea consta in simpla stergere a acestora cu o laveta umeda la un interval de 2-3 ani. Mai mult decat atat, in cazul plafoanelor false nu te vei confrunta cu problema decolorarii voselei, a cojirii acesteia sau cu fisurarea si denivelarea in timp a acestuia.

In ceea ce priveste modalitatea si timpul de montaj te vei putea bucura de o executie rapida si fara a produce deranj in camera sau camerele respective. Nu va fi nevoie sa scoti mobila afara si nici sa aloci mai multe zile pentru o singura camera. 

Si pentru ca siguranta este cea mai importanta, un alt avantaj important este acela ca tavanul extensibil iti protejeaza casa impotriva posibilelor inundatii cauzate de vecini, in cazul in care locuiesti la bloc. Nu de putine ori s-a intamplat ca inundatiile produse de alti vecini sa oblige multe persoane sa isi repare si vopseasca constant tavanul grav afectat. 

Intr-o astfel de situatie neplacuta, tavanele extensibile pot acumula o cantitate de pana la 100 de litri de apa pe metrul patrat. Acest aspect te va scuti de pagube insemnate ca urmare a defectarii diverselor electrocasnice, a mobilei, a parchetului si nu numai. In plus, evacuarea apei se poate face apoi intr-un mod foarte usor prin demontarea plafonului, urmata de remontarea sa la loc.

Nu in ultimul rand, tavanele false iti ofera sansa de a schimba orice incapere din punct de vedere estetic. Datorita diverselor forme geometrice si a unei palete largi de nuante in care acestea pot fi realizate, vei putea oferi fiecarei camere un design asa cum iti doresti.

Nu ezita sa alegi si tu o solutie usoara, rapida si accesibila pentru imbunatatirea aspectului casei tale!    

Te-ar mai putea interesa si....

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

Amplasarea gradinii din fata casei poate fi un element important pentru aspectul exterior al acesteia, dar poate deveni, de asemenea, un loc de relaxare si de petrecere a timpului liber pentru intreaga familie. Iata cateva idei de amenajare a gradinii din fata casei:...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]