Amenajarea interioara a unei case reprezinta un pas pe care cei mai multi oameni il fac cel putin o data la ceva timp. Indiferent de ceea ce presupune procesul de amenajare si de cat de complex este, trebuie sa alegi doar produse de calitate in care sa investesti, mai ales daca vorbim despre obiecte mai importante precum tavanele extensibile, pe care le puteti vedea apasand click aici!

Nu uita ca investitia in calitate se va dovedi a fi una benefica pe termen lung, astfel incat este recomandat sa fii destul de atent la acest aspect. 

In cazul tavanelor extensibile folosirea unor materiale calitative, dar si executarea unei montari profesionale, te vor scuti de diverse situatii mai putin placute care pot aparea in caz contrar de-a lungul timpului.

De ce sa alegi tavane extensibile  pentru casa ta?

Daca acestea fac parte dintr-o categorie a obiectelor de mare calitate, trebuie sa stii ca utilizarea lor iti vor oferi o serie intreaga de avantaje comparativ cu alte tipuri de tavane.

Poate cel mai important avantaj de care ar trebui sa tii cont este referitor la rezistenta in timp a unui astfel de plafon fals. In medie, acesta rezista aproximativ 35 de ani, timp in care intretinerea sa este una redusa care te scuteste de eforturi inutile. 

Spre exemplu, comparativ cu tavanul clasic al carei vopsea se desfoliaza dupa o anumita perioada de timp si care necesita o noua vopsire chiar si odata la 2 ani, in cazul tavanelor extensibile intretinerea consta in simpla stergere a acestora cu o laveta umeda la un interval de 2-3 ani. Mai mult decat atat, in cazul plafoanelor false nu te vei confrunta cu problema decolorarii voselei, a cojirii acesteia sau cu fisurarea si denivelarea in timp a acestuia.

In ceea ce priveste modalitatea si timpul de montaj te vei putea bucura de o executie rapida si fara a produce deranj in camera sau camerele respective. Nu va fi nevoie sa scoti mobila afara si nici sa aloci mai multe zile pentru o singura camera. 

Si pentru ca siguranta este cea mai importanta, un alt avantaj important este acela ca tavanul extensibil iti protejeaza casa impotriva posibilelor inundatii cauzate de vecini, in cazul in care locuiesti la bloc. Nu de putine ori s-a intamplat ca inundatiile produse de alti vecini sa oblige multe persoane sa isi repare si vopseasca constant tavanul grav afectat. 

Intr-o astfel de situatie neplacuta, tavanele extensibile pot acumula o cantitate de pana la 100 de litri de apa pe metrul patrat. Acest aspect te va scuti de pagube insemnate ca urmare a defectarii diverselor electrocasnice, a mobilei, a parchetului si nu numai. In plus, evacuarea apei se poate face apoi intr-un mod foarte usor prin demontarea plafonului, urmata de remontarea sa la loc.

Nu in ultimul rand, tavanele false iti ofera sansa de a schimba orice incapere din punct de vedere estetic. Datorita diverselor forme geometrice si a unei palete largi de nuante in care acestea pot fi realizate, vei putea oferi fiecarei camere un design asa cum iti doresti.

Nu ezita sa alegi si tu o solutie usoara, rapida si accesibila pentru imbunatatirea aspectului casei tale!