Diferenta dintre samponul profesional si cel cumparat din magazin

de | ian. 10, 2019 | Life

Lupta dintre un sampon profesional Beauty One Shop si cel cumparat de magazin a fost intotdeauna un lucru care ne da de gandit. Care este diferenta? Samponul profesionist isi merita, intr-adevar, pretul? La urma urmei, vorbim de sampon aici, nu?

Unghiul cunoscatorului de sampon

Gandeste-te la sampon ca la un vin. Toate vinurile sunt fabricate din struguri si cu procese similare; unele sticle de vin sunt in valoare de cativa lei, in timp ce altele ajung la sute. Un profesionist de vin poate spune diferente subtile in multe aspecte ale oricarei sticle de vin in comparatie cu altul. Un coafor profesionist simte in acelasi mod cu privire la sampon.

Concluzia este ca intr-adevar exista putine diferente intre sampoanele de salon profesionale scumpe si sampoanele de magazin. Toate acestea sunt menite sa spele parul si scalpul. Toate sunt fabricate din ingrediente similare. Atat companiile profesionale cat si cele non-profesionale formulaza pentru totdeauna ceea ce ei pretuiesc ca sampoane mai sigure, mai eficiente, cu ingrediente specifice pentru scopuri specifice. La sfarsitul zilei, totusi, toate sunt sapun. Din pacate, nu este sfarsitul zilei, tocmai inca. Unii oameni se chinuiesc pe sampoane scumpe din aceleasi motive, pentru ca vinul de snoburi de vinuri este prea mare pentru vinurile premium: Toate au efecte similare, dar in cele din urma este pur si simplu o chestiune de gust.

Performanta samponului

Primul lucru pe care un consumator doreste sa il stie este daca acel sampon functioneaza. Pentru multi oameni, cumpararea sampoanelor la salon este un lux imens, insa de cele mai multe ori merita.

Toti am avut experienta de a vizita o prietena care a avut „lucrurile bune” in dusul ei si sansele sunt bune ca ati furat o picatura sau doua. Cel mai bun lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa experimentati. Intrebati stilistul dvs. daca are mostre pe care le puteti incerca si comparati modul in care acestea se comporta impotriva marcii preferate.

Valoarea samponului

Cand aparati pretul sampoanelor profesionale, un stilist va va spune aproape intotdeauna ca samponul pentru salon este mai concentrat. Utilizati mai putin pe sesiune, deci dureaza mai mult, iar diferenta de cost nu este la fel de mare. Acest lucru poate fi adevarat. Sampoanele profesionale ar putea contine aceleasi ingrediente ca si omologii lor, dar concentratiile acestor ingrediente nu sunt aceleasi. Ati vazut sampoane ieftine care au consistenta apei, ceea ce este evident atunci cand o ridicati de pe raftul de jos si o scuturati. Asta pentru ca o mare parte din el este apa. 

Ingrediente pentru sampon

Din nou, ceea ce aveti nevoie de la un sampon depinde de parul dvs. si de modul in care doriti sa se comporte. Sampoanele cumparate in magazin tind sa aiba mai multa apa, sulfati si materiale de umplutura cu mai putine vitamine, uleiuri si minerale decat formularile samponului profesional. Daca parul este in stare excelenta si tot ce vrei sa faci este sa scoti uleiul si murdaria din el, nu ai nevoie de ceva special. 

Unde ajung banii dvs.

Cea mai mare diferenta intre sampoanele pentru salon si magazin ar putea avea doar mai mult de-a face cu locul in care banii merg mai mult decat orice altceva. Cand cumperi o sticla de sampon de la magazinul de droguri, banii tai merg la magazin si la compania care face samponul. Compania de sampon foloseste banii pentru a dezvolta mai mult sampon, pentru a-l comercializa si pentru a transforma un profit.

Cand cumparati un sampon dintr-un salon, banii se indreapta catre proprietarul salonului si la compania de sampon care a facut samponul. Proprietarul salonului va foloseste banii pentru a se intretine pe sine si familia ei, investeste in salonul ei si, ca o afacere impozit local, contribuie la comunitate. 

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]