In primul an de viata, se formeaza toate caracteristicile de baza ale corpului copilului, iar senzatiile datorate factorilor externi pe care copilul le percepe, sunt extrem de puternice. Din acest motiv, bebelusul are nevoie de anumite jucarii zornaitoare personalizate, pe care le poti gasi in magazinul online iaia.ro.

Prima jucarie pentru bebelusi

Cand bebelusul este capabil doar sa se miste, fara a fi capabil sa se ridice din patut, parintii atarna deasupra patutului jucarii zornaitoare. Distanta optima trebuie sa fie de aproximativ 20 cm, fata de corpul copilului. Incepand cu varsta de trei luni jucaria zornaitoare, poate fi cu un maner, pe care copilul il poate apuca cu manuta sa fragila. Responsabilii magazinului online iaia.ro, sfatuiesc parintii sa acorde atentie greutatii jucariei zornaitoare, sa aleaga figuri de diferite dimensiuni, forme, culori si, de asemenea, sa nu uite sa le schimbe din cand in cand.

Accente de marmura 2

In acest sens exista magazinul online iaia.ro care ofera astfel de jucarii, care pot fi personalizate cu numele bebelusului. La iaia.ro poti gasi jucarii zornaitoare din silicon cu accent de marmura, multicolore, cu bilute frumos colorate in culori specifice fiecarui sex. La iaia.ro toate astfel de jucarii sunt sigure pentru copii, deoarece sunt create cu simt de raspundere. De asemenea, din catalogul online al magazinului online iaia.ro poti alege una sau mai multe, dintre jucariile zornaitoare deja realizate. Daca iti doresti pentru copilul tau, un alt design, poti face o comanda pe site-ul magazinului iaia.ro.

Forma  jucariei zornaitoare

In ceea ce priveste forma jucariei, managerii magazinului online iaia.ro, au observat ca bebelusul acorda mai multa atentie elementelor curbe, decat elementelor rectilinii, concentrice si care nu sunt ascutite. Acest lucru se datoreaza primelor sale senzatii tactile, oferind placere bebelusului la atingere. Este bine sa incluzi jucarii cu forma circulara in arsenalul de jucarii a copilului, sip e care le poti gasi in magazinul online iaia.ro, deoarece acestea ajuta perfect la dezvoltarea coordonarii miscarilor mainilor copilului. Astfel de jucarii de calitate, vei gasi doar in magazinul online iaia.ro. Aici, poti gasi doar jucarii realizate din materiale de calitate, cum ar fi siliconul. La iaia.ro jucariile zornaitoare, nu sunt universale, ci personalizate pentru fiecare copil in parte.

Culorile jucariilor zornaitoare de la iaia.ro

Astfel, pentru fetite culorile sunt calde in nuante de roz, galben, alb, turcoaz, vernil sau combinatii ale acestora. Pentru baietei nuantele sunt albastru, vernil, galben, alb, turcoaz, si, de asemeni, combinatii ale acestora. Si pentru fetite si pentru baietei, jucariile zornaitoare de la iaia.ro au siraguri de margele pe care sunt amplasate literele care formeaza numele copilului. Dar la magazinul iaia.ro, astfel de jucarii sunt mult mai complexe, deoarece designerii s-au gandit sa amplaseze si o mica jucarioara, care sa trezeasca un interes si mai mare copilului.

Jucariile zornaitoare de la iaia.ro sunt colorate cu colorant alimentar. Managerii si designerii magazinului iaia.ro stiu ca bebelusii au obiceiul sa duca la gurita tot ceea ce prin in manutele lor mici. De aceea managerii magazinului iaia.ro, trateaza totul cu mare simt de raspundere si grija fata de copil. Daca vrei sa faci un cadou nepoteilor sau propriilor copii, intra in magazinul online iaia.ro si fa o comanda.