Modul in care iti cresti copilul poate crea anumite controverse, iar una dintre deciziile care tin strict de hotararea parintilor este daca i se va oferi celui mic suzeta. Aceasta hotarare aduce cu ea o serie de avanataje si dezavantaje, insa este obligatoriu ca impreuna cu suzeta sa ii fie atasata acesteia un lant suzeta, care poate fi achizitionat de aici. 

Pe langa scopul real pe care il are, acela de a i se atasa suzeta, un lant de suzeta poate fi folosit si ca jucarie si poate fi personalizat cu numele copilului. Acest tip de lant de suzeta poate fi oferit in dar, fiind o alegere potrivita pentru copilul tau sau la prima vizita in casa unui bebelus.

De ce este important sa se foloseasca un lant de suzeta?

Lantul de suzeta este folosit in primul rand pentru a putea proteja suzeta, caci unul dintre jocurile preferate ale celor mici este sa arunce in permanenta cu lucrurile pe jos. O data atasata de lantul de suzeta, aceasta va ramane atasata de hainele celui mic si nu va fi nevoie sa treaca prin procesul de sterilizare de fiecare data cand aceasta cade pe jos.

CJC2665 700x700

Suzeta este folosita pentru a-l linisti pe cel mic, insa nu este un substitut pentru hrana sau ingrijire, insa de foarte multe ori, este singura care poate schimba dispozitia proasta a celui mic.

Lantul de suzeta poate fi considerat un accesoriu cu ajutorul caruia bebelusul se poate juca, acesta fiind motivul pentru care, daca parintii hotarasc sa ofere celui mic suzeta, acestia trebuie sa achizitioneze si un lant de suzeta.

Lantul de suzeta este confectionat din materiale de cea mai buna calitate, non- toxice si rezistente la saliva, ceea ce permite ca acesta sa fie rontait si molfait.

Lantul de suzeta poate fi folosit cu succes atunci cand copilul se afla in carucior, in ham, ori in scaunul de masina, caci in acest fel va avea mereu atasata suzeta de haine, iar lantul va putea fi folosit pe post de jucarie.

Pentru perioada in care erup dintii, lantul de suzeta, fiind confectionat din silicon, poate ajuta foarte mult la eliminarea disconfortului ce apare datorita aparitiei dintilor.    De acest lant de suzeta pot fi atasate si jucarii de dentitie, nu doar suzeta, ceea ce poate fi de un real ajutor in acele momente dificile si dureroase.

Poate fi personalizat un lant de suzeta?

Un lant de suzeta poate fi personalizat cu numele copilului sau cu alte date pe care parintii le considera necesare. De asemenea, acesta poate fi potrivit pentru a fi daruit cadou unui bebelus, caci este un accesoriu de cat de util, pe atat de indragit de cei mici. Acesta poate fi utilizat de catre acestia pe post de prima jucarie, caci este colorat, poate fi utilizat in siguranta si poate fi rontait, caci cei mici duc la gura absolut orice prind in maini in primele luni de viata.

Un lant de suzeta poate fi personalizat, alegandu-se culorile dorite pentru margele folosite, insa pot fi alese si din variantele deja existente in magazinul online.