Fie că visezi ca noua ta casă să aibă o scară interioară inedită sau vrei o terasă pe care să te relaxezi, trebuie să ai în vedere amplasarea unei balustrade de inox pentru asigurarea siguranței tale și a celor din jur. Însă, în același timp te poți bucura și de un aspect estetic plăcut, produsele ArtExpert Inox fiind alegerea ideală.

Siguranța înainte de toate

Construirea unui imobil, indiferent de utilitatea acestuia, reprezintă și o mare responsabilitate. Existp mai multe elemente de care trebuie să ții cont, cel mai important dintre acestea fiind siguranța.

Balustradele de inox sunt utilizate destul de frecvent în interiorul unui imobil, fie că vorbim de un spațiu de prestări servicii, de un birou sau de o casă personală, fiind alese pentru a oferi un plus de siguranță în momentul amplasării unei scări. Însă, folosirea balustradelor din inox nu este limitată doar la spațiul interior, acestea fiind deseori amplasate și în exterior, în cadrul unor terase, balcoane sau acoperișuri.

O balustradă de inox are un rol semnificativ în orice tip de construcție, te poate ajuta să previi anumite accidentări, utilitatea balustradei de inox fiind așadar atât aceea de a oferi protecție și sprijin, cât și de a completa decorul unei încăperi sau a unui spațiu exterior.

Alege modelul preferat de balustradă din inox pentru un design inedit

Aspectul balustradelor din inox poate varia în funcție de preferințele tale și de spațiul în care urmează să o construiești. Spre exemplu, pentru un spațiu de birou poți opta pentru un model clasic de balustradă de inox, în timp ce pentru locuința personală poți alege o balustradă de inox care să aibă incluse anumite modele și elemente, de dimensiuni mai mici sau mai mari. Ambele tipuri de balustrade pot fi alese în variantă simplă, cât și cu aplicații de lemn sau alte tipuri de materiale.

Variante există și pentru spațiul exterior, unde poți alege balustrade din inox în model franțuzesc, acestea  oferind în același timp și un nivel mai ridicat de siguranță. Însă, poți opta și pentru o balustradă de inox cu un aspect mai elegant, cu sticlă laminată și securizată, disponibilă în variantă transparentă sau opacă, acestea având și o mare rezistență.

Așadar, indiferent pentru locul în care îți dorești să amplasezi o balustradă de inox este bine să știi că există numeroase variante și modele care se pot plia cu ușurință în funcție de nevoile tale.

Alege o balustradă de inox de calitate

Calitatea materialelor utilizate în construcția unei balustrade reprezintă cel mai important criteriu de care este bine să ții cont. Atât siguranța, cât și designul pot fi cu mult diferite față de așteptările tale dacă materialele din care este confecționată balustrada de inox nu sunt unele calitative. Acest aspect este bine să-l ai în vedere atât în ceea ce privește balustradele de inox  destinate uzului interior, cât mai ales pentru balustradele pe care le alegi pentru exterior unde pot exista mai multe probleme cauzate de anumite fenomene meteorologice și schimbări de temperatură.

Totodată, este important să alegi cu atenție echipa care să monteze aceste balustrade de inox pentru a nu întâmpina diverse situații neplăcute.