Sunt sute de modele de lenjerii de pat 3D pe piata din Romania, dar doar cateva se presupun a fi mai iesite din comun. Nu, nu in sensul rau, ci in sensul bun al cuvantului. O multime de lenjerii de pat 3D cu imprimeuri de toate formele iti dau posibilitatea sa-ti creezi propria lume in format tridimensional.

Variante pentru lenjerii 3D

Ce spuneti despre asternuturile cu animal print? Ei bine, acestea au fost si sunt la mare cautare de foarte multa vreme. In traducere, un set de lenjerii de pat 3D cu animal print se rezuma la imprimarea diferitelor modele ce au fost inspirate, de regula, de blana animalelor exotice. Vorbim de animale precum leopard, tigrul, urs panda sau chiar de penajul pasarilor de tip paun, papagal si multe altele.

Daca nu stiati, seturile de lenjerii 3D cu animal print a fost mereu in topul tendintelor din moda. Istoria lor dateaza inca din anii 1990. Odata cu timpul, tehnologia a avansat, insa tendintele se mentin. Astfel, procesul de imprimare al imaginilor mult mai clare pe lenjeriile de pat s-a dezvoltat.

lenjerii de pat 3D

Tendinte vechi, dar modele noi pentru lenjerii 3D

Veti vedea sau sigur stiti deja ca un set de lenjerii de pat 3D din zilele noastre este mult mai aspectuos decat unul de acum cativa ani. De altfel, vor exista diferente si in ceea ce priveste calitatea.

Pentru acest lucru, producatorii se straduiesc sa ofere imprimeuri cat mai clare. Clientii isi doresc imagini cat mai apropiate de realitate pentru a iesi cat mai mult din tipare.

Inca de la inceputurile fabricarii lor, unul din cele mai cautate modele este cel cu leopard.

In urma unor statistici, s-a constat ca mai mult barbatii sunt cel care prefera un astfel de model. De ce? Ei bine, leopardul este un animal feroce, si la fel vor sa arate si dormitorul lor. Le dau incredere in sine si se simt mai puternici, spun ei.

De altfel, nu exista un alt mod in a transmite ideea conform careia se simt niste barbati liberi si fac doar ce vor ei. Pentru acest lucru, Patone.ro le sta la dispozitie.

Patone.ro este atent la cerintele clientilor si si-a marit stocul cu lenjerii 3D, acum si la preturi avantajoase

Ai incercat noile modele de lenjerii de pat 3D din ultimii ani? Ai fii surprins de cat de mult a avansat tehnologia si cat de clare sunt imprimeurile folosite.

Ce-ai zice sa aduci o schimbare in dormitorul tau si sa achizitionezi chiar azi una dintre cele mai moderne lenjerii 3D oferite de Patone? Intra acum pe site si vezi care sunt ofertele.