Botinele elegante cu toc: pentru tinute cu adevarat chic

de | mart. 31, 2015 | Fashion

Botinele se bucura de-o versatilitatea uimitoare, fiind, poate, singurele incaltari ce se pot purta indiferent de sezon. Chiar si pentru serile racoaroase de vara, poti opta pentru o pereche de botine decupate. Pentru restul sezoanelor, iti recomandam botinele inchise si imblanite.

Botinele elegante cu toc de la Marzo

Marzo s-a preocupat intotdeauna de nevoile si dorintele clientelor sale. Fiind un brand, care se adreseaza exclusiv femeilor, Marzo s-a dovedit a fi un brand care apreciaza stilul, eleganta si feminitatea. Pentru cele mai apreciate cliente, Marzo lanseaza colectia de botine elegante cu toc.

botine elegante cu toc subtirebotine elegante cu toc subtire

Botinele elegante cu toc se bucura de o calitate desavarsita, datorata materialului din care sunt confectionate. Colectia de botine elegante cu toc marca Marzo este confectionata, atat la interior, cat si la exterior, din piele 100% naturala.

Pielea naturala confera botinelor elegante cu toc si un confort sporit. Botinele elegante cu toc beneficiind de maleabilitatea materialului din care sunt confectionate, se muleaza usor pe piciorul purtatoarei, dandu-i libertatea de miscare.

Pozitionandu-se drept incaltaminte premium, botinele elegante cu toc marca Marzo reuseste sa imbine cu iscusinta note clasice, cu cele moderne, inovatoare si elegante.

Diversitatea colectiei de botine elegante cu toc Marzo ofera botine elegante cu toc subtire, botine elegante cu toc gros. Oricare ar fi alegerea ta, fii sigura ca botinele elegante cu toc Marzo iti vor oferi un plus de valoare, elegante si finete feminina.

Este de prisos sa mai spunem ca botinele elegante cu toc de la Marzo se adreseaza femeilor puternice, indraznete, care iubesc contemporaneitatea si apreciaza valoarea elegantei, avand grija sa fie o aparitie impecabila indiferent de moment.

Botinele elegante cu toc se potrivesc perfect ca accesoriu pentru o tinuta compusa dintr-o pereche de jeans skinny, o camasa pe corp in partea de sus, plus un sacou cu croiala dreapta, model androgin.

O tinuta cu adevarat provocatoare, nu-i asa? Incearc-o si tu si alege sa fii centrul atentiei impreuna cu botinele elegante cu toc oferite de Marzo.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]