Pudra, produsul cosmetic ideal pentru un machiaj perfect

de | sept. 30, 2018 | Diverse

Un machiaj perfect, care sa iti scoata in evidenta trasaturile fetei, trebuie realizat cu produse cosmetice de calitate care sa ofere un aspect placut tenului tau, dar care sa si ingrjieasca pielea. Astfel, pentru un ten cu aspect de portelan nu este destul doar un simplu fond de ten, ci trebuie sa folosesti si o pudra compacta care sa fixeze machiajul foarte bine, blush pentru evidentierea pometilor si iluminator pentru a crea un aspect stralucitor. In plus, pentru a-ti mentine mereu tenul hidratat si luminos, acesta trebuie ingrjit in mod adecvat cu diferite creme, in functie de tipul tau de ten, iar inainte de machiaj, trebuie aplicata si o baza. Click aici pentru mai multe detalii.

Pentru a avea un machiaj de calitate superioara, cu ajutorul caruia sa impresionezi intr-un mod placute, trebuie sa stii cum sa iti alegi produsele de machiaj care se potrivesc cel mai bine cu tenul tau, precum si cu forma fetei sau culoarea ochilor. Astfel, pentru a alege pudra potrivita trebuie sa tii cont atat de tipul tau de ten, precum si de culoarea acestuia. Poti opta pentru o pudra compacta, iar culoarea trebuie testata prin aplicarea produsului pe linia maxilarului, la fel cum se procedeaza si cu fondul de ten.

pudra compacta

Indiferent de tipul de pudra pe care il folosesti, fie ca preferi pudra compacta, fie ca iti place mai mult cea pulbere, trebuie sa stii ca aceste produse cosmetice au devenit indispensabile in orice machiaj realizat de catre profesionisti, iar daca iti doresti si tu un astfel de machiaj trebuie sa le folosesti. In plus, tot mai multe persoane aleg sa foloseasca pudra compacta pentru machiajul lor deoarece aceste produse fac adevarate minune, avand si multe avantaje.

Ce tipuri de pudra exista pe piata?

Exista pe piata o gama diversificata de produse de machiaj, pentru a acoperi toate nevoile si preferintele, fenonem valabil si in cazul pudrelor. Astfel, indiferent de culoarea pielii sau indiferent de tipul de ten, exista cate o pudra pentru fiecare necesitate, de la pudra compacta, pana la pudra stralucitoare, folosita doar la ocaziile speciale. Cel mai important insa este sa stii ce fel de produs se potriveste cel mai bine pentru tenul tau astfel incat sa te bucuri la maxim de avantajele sale.

Cele mai utilizare tipuri de pudra sunt urmatoarele:

Pudra compacta

Usor de transportat, pudra compacta incape cu usurinta in orice geanta si este ideala pentru orice fel de machiaj deoarece fixeaza foarte bine fondul de ten si face ca machiajul sa reziste mult mai mult timp. Avand o finisare mata, pudra compacta se aplica foarte usor pe ten cu ajutorul unei pensule speciale.

Pudra pulbere

Potrivita pentru un aspect natural, pudra pulbere este potrivita pentru utilizarea zilnica, la machiajele casual pe care le purtam la birou, de exemplu. Deoarece este mai greu de aplicat pe ten decat pudra compacta, este recomandat sa o lasi acasa atunci cand calatoresti.

Pudra iluminatoare

Pentru un machiaj stralucitor de seara, specialistii recomanda sa renunti la pudra compacta si sa utilizezi una iluminatoare, care are rolul de a evidentia anumite trasaturi ale fetei, in functie de ceea ce iti doresti sa pui in valoare. Ai grija insa sa nu alegi o pudra multa prea stralucitoare, pentru a evita un aspect inestetic.

 

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.237)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.939)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.032)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.157)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]