Care este rolul cutiilor de bijuterii ?

de | sept. 29, 2018 | Diverse

Doamnele si domnisoarele achizitioneaza de-a lungul vietii o colectie impresionanta de bijuterii si de cele mai multe ori ajung sa aiba o problema cu faptul ca nu gasesc locul potrivit pentru a le aranja si depozita. Acesta este si motivul pentru care, cea mai buna solutie o ofera acele  cutii de bijuterii de la Pravalia cu Surprize , ideale pentru a pastra toate bijuteriile.

Cutiile de bijuterii sunt de fapt cutii de diferite dimensiuni si confectionate din diverse materiale care au ca scop pastrarea si organizarea bijuteriilor, astfel incat acestea sa nu se deterioreze sau piarda.

Cum se alege o cutie de bijuterii?

Cel mai important lucru de care trebuie sa se tina cont este dimensiunea cutiei de bijuterii, iar acest lucru depinde de numarul de bijuterii pe care il detine fiecare.  Astfel, trebuie sa ai grija de modul in care aceasta cutie de bijuterii este compartimentata, pentru a avea posibilitatea sa pastrezi totul intr-un mod cat mai organizat. Daca exista un numar mare de bijuterii, cel mai bine este sa se opteze pentru un produs care sa aiba cat mai multe compartimente de diferite dimensiuni.

Trebuie sa se tina cont de materialul din care este confectionata cutia de bijuterii, caci in acest mod este garantata si durabilitatea acesteia. Unele dintre cele mai cautate si apreciate cutii de bijuterii sunt cele din lemn.

Este esential sa se tina cont si de varsta doamnei sau domnisoarei, caci exista anumite modele potrivite pentru a pastra bijuteriile micilor fetite, anumite modele potrivite domnisoarelor sau alte modele elegante care se potrivesc perfect doamnelor.

Ce tipuri de cutii de bijuterii exista?

Una dintre cele mai potrivite modele de cutii de bijuterii  este aceea din lemn, care ofera suficient spatiu datorita sertarelor cu care este prevazuta si unde pot fi depozitate bijuteriile sau alte obiecte de marime redusa. Datorita faptului ca aceste cutii din lemn sunt decorate cu diverse modele, ele sunt potrivite pentru a fi pastrate in orice loc din casa, fie ca este vorba despre hol, living sau dormitor. De asemenea, acest tip de cutie de bijuterii poate fi alegerea potrivita daca iti doresti sa oferi un cadou unei femei dragi, iar prin acest mod sa isi aminteasca de tine de fiecare data cand va umbla cu bijuteriile.

cutii de bijuterii

De asemenea, poate fi aleasa o cutie de bijuterii tip carte, care este realizata din lemn si se inchide magnetic. Aceasta este foarte potrivita atunci cand iti doresti sa pastrezi in interiorul ei anumite obiecte de valoare. Acest tip de cutii bijuterii sunt decorate in stil antichizat si poate fi o idee buna sa o oferi cadou celor dragi.

Exista cutii de bijuterii confectionate din piele ecologica care au diverse imprimeuri, iar interiorul este captusit cu materiale textile. Acest tip de cutie este ideala pentru a pastra in siguranta bijuteriile, iar datorita graficii care este imprimata pe exterior, va deveni cu siguranta un element de decor potrivit pentru orice loc din casa.

Modelul de cutie de bijuterii din carton presat si piele ecologica imprimat cu diverse modele pastreaza bijuteriile in siguranta si este o decoratiune colorata care isi gaseste locul oriunde.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]