De ce sa folosesti BCA? Afla din acest articol specializat!

de | sept. 26, 2018 | Home & Deco

bca

Pentru a cunoaste acest material, trebuie sa aveti in vedere faptul ca denumirea de BCA vine de la beton celular autoclavizat. Iar cand vine vorba de topul materialelor de constructii utilizate, acest material este unul din cel mai popular. Acesta are o serie de proprietati care il transforma intr-un foarte bun isolator termic.

Chiar daca BCA-ul are si alti competitori pe piata, acesta a ramas una dintre alegerile preferate ale clientilor.

Acest material are o vechime de peste 70 de ani, si pana in prezent este considerat unul din cele mai prietenoase materiale cu mediul inconjurator.

Ce caracteristici se intalnesc la BCA?

BCA-ul este unul dintre cei mai buni izolatori de pe piata, si este intalnit in cadrul diverselor structuri. De asemenea este cunoscut si pentru faptul ca nu creaza probleme cand vine vorba de propagarea incendiilor si mentinerea mucegaiului. Dar acestea nu sunt singurele proprietati de care se bucura acest material calitativ. Printre alte proprietati se poate numara si:

  • Are o greutate destul de redusa, ceea ce inseamna ca transportarea si montarea acestuia nu prezinta un fel de probleme.
  • In timpul transportului, emisiile de dioxid de carbon sunt destul de reduse.
  • Nu in ultimul rand, acest material poate sa fie taiat exact pe forma de care are nevoie clientul.

De ce ai alege si tu BCA?

In functie de ce nevoi are proiectul tau, BCA-ul se poate dovedi a fi un material extrem de folositor. Daca te intrebi daca acest material este potrivit si pentru tine, citeste in continuare:

Cand vine vorba de construirea locuintelor, acest material este unul extrem de folositor din simplul fapt ca este un material ignifug si de asemenea ofera protectie impotriva mucegaiului. Este un avantaj important mai ales pentru persoanele care vor urma sa locuiasca in locuinta respectiva..

Un alt avantaj important este faptul ca are o capacítate de izolare crescuta, astfel ca nu este necesara o izolare suplimentara.

Nu in ultimul rand, poti lua in considerare si costul eficient.

Ca si restul materialelor puse la dispozitie de catre Mesteru Manole, si BCA-ul oferit de catre acesta este de cea mai buna calitate.

BCA-ul poate fi folosit in mai multe situatii, iar daca ai nevoie de un material calitativ care sa si reziste in timp, acesta este exact ce ai nevoie. Mesteru Manole iti ofera o mare varietate de BCA pe urmatoarul link https://mesterumanole.ro/materiale-de-constructii/caramida-si-bca/bca , astfel ca indiferent de ce nevoi are proiectul tau, pe site vei gasi exact ce ai nevoie. Investeste in cele mai bune materiale de constructii, alege calitatea Mesteru Manole. Daca ai nevoe de o echipa profesionista, echipa Mesteru Manole este aici pentru tine.

Te-ar mai putea interesa si....

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

Amplasarea gradinii din fata casei poate fi un element important pentru aspectul exterior al acesteia, dar poate deveni, de asemenea, un loc de relaxare si de petrecere a timpului liber pentru intreaga familie. Iata cateva idei de amenajare a gradinii din fata casei:...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.237)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.939)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.032)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.157)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]