Recenzie „The Passengers”, film din 2016

de | iul. 11, 2018 | Review-uri, Diverse, Recreatie

M-a placut mult ideea acestui film si mai ales trailerul. Mi s-a parut tare, credeam ca o sa fie un film foarte interesant. Eh, rezultatul… a lasat un pic de dorit sa zicem.

#sinopsis The Passengers

Undeva in viitor, nu mai retin anul, exista o mare nava pe care se afla o gramada de oameni. Ce treaba au acestia? Pai se afla pe o nava ce duce niste oameni pe o noua planeta, pentru a fi colonizata. Sunt oameni diversi, ce fac diverse chestii si ce au fost criogenati (sau ma rog, conservati mai bine zis) o buna perioada de timp.

Unul dintre pasageri, un tip ce este mecanic de profesie se trezeste mai inainte, mult mai inainte de termen. Cu vreo 90 de ani mai inainte. Singur, pe ditamai nava, inconjurat de roboti si de un barman android. Ce sa faca? Se plictiseste mai ales ca nu are bani de „clasa I” si facilitatile sale sunt pe masura pretului platit. Mecanic fiind, se descurca totusi si isi trage in curand un mare apartament de lux.

Spre norocul sau si ghinionul ei (si vezi mai incolo de ce), se „alege” pana la urma cu o gagica ce la fel ca si el dar din motive diferite se trezeste mai inainte. Incearca impreuna sa gaseasca solutii pentru a hiberna la loc dar nu reusesc. Cand se trezeste si un membru al echipajului, chiar capitanul daca nu ma insel, isi dau seama ca au probleme mult mai mari de atat.

Nava pare sa o fi luat razna, ce e de facut? Si de ce vrea proaspata iubita sa-si omoare iubitul? Nu e vorba de SPM.

#ochiul critic

Este un film dragut, mi-a placut, dar ma asteptam la mult mai multa actiune si la mult mai mult SF. Mi s-a parut mai mult a fi de fapt un soi de SF romantic, ceva de genul asta ceea ce nu prea ma incanta. Nici nu prea mi se pare potrivita ideea de dragoste sau de relatie in spatiu. Nu stiu, daca-i vorba de spatiu vreau sa vad alte rase, meteoriti, calculatoare, asteroizi, extraterestri, din astea.

Vreau sa vad planete ucigase, nu cupluri libidinoase. Per total, este insa un film decent, nu e pierdere de timp. Daca esti fata, te poti uita pentru actor si daca esti baiat, te poti uita pentru actrita, formeaza un cuplu frumos.


sursa imagine: impawards.com

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]