Machiajul profesional, realizat acasa

de | iul. 11, 2018 | Life

Ai fost invitata la un eveniment important la care trebuie sa arati impecabil? Programare la coafor, programare la machiaj profesional, pregatirea rochiei, toate acestea iti dau batai de cap, pierzi mult timp si de multe ori poate fi si prea costisitor.

Machiajul profesional Paese poate sa schimbe radical o rochie, o tinuta, fie ea lejera sau de seara. Ce putem face atunci cand avem o serie de evenimente la care trebuie sa mergem si nu putem sa apelam la un specialist in machiaj? Putem sa incercam sa realizam un make up profesional chiar acasa! Iata 3 aspecte de care ar trebui sa tinem cont.

Pregatirea tenului

Atunci cand dorim sa avem un machiaj profesional care sa tina tenul perfect timp de multe ore, cel mai important aspect este pregatirea tenului. Putem opta pentru aplicarea unei masti de exfoliere cu ajutorul careia sa reducem imperfectiunile de pe fata, la fel si pielea moarta. Desi sensibilizeaza tenul, o masca exfolianta facuta chiar acasa va ajuta foarte mult pielea sa se uniformizeze si astfel machiajul profesional va arata impecabil. Putem alege sa folosim si o masca de hidratare sau pur si simplu sa aplicam o crema de zi care sa relaxeze pielea si sa ii ofere o textura fina. Orice machiaj profesional va fi complet doar atunci cand si tenul nostru va fi pregatit pentru aplicarea unor produse. Hidratarea si matifierea tenului sunt doua aspecte foarte importante, deoarece doar in acest fel machiajul profesional va rezista foarte mult.

Stabilirea tipului de ten

Daca pana acum nu ai facut un test dermaltologic si nu stii ce tip de ten ai, ar fi cazul sa stabilesti si acest lucru pentru ca va fi primul criteriu in functie de care vei achizitiona produsele de machiaj. Realizarea unui machiaj profesional acasa implica folosirea unor produse adecvate pentru pielea noastra, astfel incat sa nu fortam pielea sa accepte diferite texture si compozitii. Exista 3 tipuri elementare de ten, conform carora marii producatori de produse machiaj realizeaza diferite tipuri de fond de ten, pudre sau baze de machiaj. Tenul uscat, tenul gras si tenul mixt sunt cele trei tipuri de ten pe care putem sa le avem. Atunci cand dorim sa realizam un machiaj profesional, trebuie sa ne asiguram ca stim ce tip de ten avem ca sa putem alege produsele profesionale adecvate si care hidrateaza si aseaza usor pe pielea noastra.

Produse profesionale

Este recomandat, atunci cand dorim sa realizam un machiaj profesional acasa, sa tinem cont si de alegerea produselor. Desi de obicei produsele profesionale sunt mai costisitoare, putem face o achizitie care are beneficii pe termen lung. In acest fel renuntam la programarile in salon si nu mai pierdem timpul in ziua evenimentului la care vrem sa ajungem. Produsele profesionale se gasesc in orice magazine fizice si online, putem citi review-uri, putem contacta un specialist care realizeaza machiaje profesionale si care ne poate sugera cateva branduri de produse care sunt eficiente.

Tine cont de aceste 3 aspecte atunci cand doresti sa realizezi un machiaj profesional chiar la tine acasa si rezultatul va fi uimitor!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]