Balustrade inox sticla laminata

de | iul. 6, 2018 | Home & Deco

Balustradele din inox, in combinatie cu sticla laminata sunt folosite pentru scari, balcoane, scari si protectie  in supermarket-uri, banci, aeroporturi, metrou etc. Folosirea metalelor inoxidabile cu un luciu cromat elegant, ofera o justificare din punct de vedere estetic si practic. Companiile de profil ofera fabricarea de balustrade de inox si sticla laminata la comanda.

Balustrade inox sticla laminata pentru scari si balcoane

Pentru cele mai tipice modele, designerii au solutii gata facute. Panourile standard pentru balcoane, precum si balustradele din inox pentru scarile tipice sau pentru casele de bani sunt realizate si finalizate prin asamblarea rapida si instalarea ulterioara. Echipamentul standard include o balustrada superioara, stalpi de sustinere cu elemente atasabile si elemente de armare intermediare.

In functie de designul ales, balustradele din otel inoxidabil sunt oferite pentru un anumit format. Pentru proiectele exclusive, companiile sunt gata sa ofere dezvoltarea de balustrade pentru scari individuale, cu o combinatie de elemente din otel inoxidabil cu panouri din sticla laminata. De asemenea, firmele sunt capabile sa ofere solutia optima pentru orice proiect.

Caracteristicile balustradelor inox sticla laminata

Se gasesc intr-o  gama larga de tipuri si forme de structuri de balustrade pentru scari si balcoane. Se produc o mare varietate de balustrade, iar abundenta de forme si posibilitati va satisface asteptarile oricui, chiar si a celui mai sofisticat client. In plus, acest tip de balustrada este folosit intr- o varietate de directii stilistice: Hi-Tech, Modern, Feng Shui etc.

Datorita tehnologiei din industria sticlei, sunt oferite balustrade cu elemente din sticla laminata, precum si alte tipuri de sticla si triplex. Rezistenta si fiabilitatea balustradelor din inox si sticla laminata, precum si dispozitivele de fixare in pereti si trepte, suprapuneri sau locuri speciale, asigura stabilitatea structurii la toate sarcinile proiectate in timpul functionarii.

Siguranta utilizarii sticlei este asigurata de imposibilitatea formarii fragmentelor periculoase in caz de accident. Sticla laminata este securizata sau stratificata, iar in caz de accident, aceasta nu se sparge si nu lasa urme fine de sticla. Atunci cand se utilizeaza sticla ca parapet de umplere a sectiunii structurii de inchidere, se poate extinde designul de prezentare, prin aplicarea de sticla sablata, colorata si modele decorative, mata, oglinzi si aplicatie triplex  etc.

Inoxul si sticla sunt doua materiale eco-friendly, realizand o combinatia care, la inceput, poate parea ca nu este o idee prea buna. Cu toate acestea, cu alegerea corecta a latimii panourilor din sticla si a sinelor din inox, designul arata foarte elegant.  Cu o selectie competenta de latimi ale panourilor din sticla, astfel de balustrade vor deveni aerisite si vor arata originale si moderne. Prin insertiile de inox se poate sublinia severitatea sticlei. Solutiile de proiectare a balustradelor inox sticla laminata sunt limitate doar de fantezii.

Geamurile din sticla laminata, ofera o oportunitate de a implementa multe dintre cele mai indraznete idei de design. Cu combinatia potrivita a elementelor din sticla si inox, precum si cu un simt al proportiei, balustradele pot servi nu numai ca masura de securitate, ci si ca ornament al interiorului, combinat armonios cu designul general si stilul arhitectural.

Te-ar mai putea interesa si....

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

Amplasarea gradinii din fata casei poate fi un element important pentru aspectul exterior al acesteia, dar poate deveni, de asemenea, un loc de relaxare si de petrecere a timpului liber pentru intreaga familie. Iata cateva idei de amenajare a gradinii din fata casei:...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]