Balustradele din inox, in combinatie cu sticla laminata sunt folosite pentru scari, balcoane, scari si protectie  in supermarket-uri, banci, aeroporturi, metrou etc. Folosirea metalelor inoxidabile cu un luciu cromat elegant, ofera o justificare din punct de vedere estetic si practic. Companiile de profil ofera fabricarea de balustrade de inox si sticla laminata la comanda.

Balustrade inox sticla laminata pentru scari si balcoane

Pentru cele mai tipice modele, designerii au solutii gata facute. Panourile standard pentru balcoane, precum si balustradele din inox pentru scarile tipice sau pentru casele de bani sunt realizate si finalizate prin asamblarea rapida si instalarea ulterioara. Echipamentul standard include o balustrada superioara, stalpi de sustinere cu elemente atasabile si elemente de armare intermediare.

In functie de designul ales, balustradele din otel inoxidabil sunt oferite pentru un anumit format. Pentru proiectele exclusive, companiile sunt gata sa ofere dezvoltarea de balustrade pentru scari individuale, cu o combinatie de elemente din otel inoxidabil cu panouri din sticla laminata. De asemenea, firmele sunt capabile sa ofere solutia optima pentru orice proiect.

Caracteristicile balustradelor inox sticla laminata

Se gasesc intr-o  gama larga de tipuri si forme de structuri de balustrade pentru scari si balcoane. Se produc o mare varietate de balustrade, iar abundenta de forme si posibilitati va satisface asteptarile oricui, chiar si a celui mai sofisticat client. In plus, acest tip de balustrada este folosit intr- o varietate de directii stilistice: Hi-Tech, Modern, Feng Shui etc.

Datorita tehnologiei din industria sticlei, sunt oferite balustrade cu elemente din sticla laminata, precum si alte tipuri de sticla si triplex. Rezistenta si fiabilitatea balustradelor din inox si sticla laminata, precum si dispozitivele de fixare in pereti si trepte, suprapuneri sau locuri speciale, asigura stabilitatea structurii la toate sarcinile proiectate in timpul functionarii.

Siguranta utilizarii sticlei este asigurata de imposibilitatea formarii fragmentelor periculoase in caz de accident. Sticla laminata este securizata sau stratificata, iar in caz de accident, aceasta nu se sparge si nu lasa urme fine de sticla. Atunci cand se utilizeaza sticla ca parapet de umplere a sectiunii structurii de inchidere, se poate extinde designul de prezentare, prin aplicarea de sticla sablata, colorata si modele decorative, mata, oglinzi si aplicatie triplex  etc.

Inoxul si sticla sunt doua materiale eco-friendly, realizand o combinatia care, la inceput, poate parea ca nu este o idee prea buna. Cu toate acestea, cu alegerea corecta a latimii panourilor din sticla si a sinelor din inox, designul arata foarte elegant.  Cu o selectie competenta de latimi ale panourilor din sticla, astfel de balustrade vor deveni aerisite si vor arata originale si moderne. Prin insertiile de inox se poate sublinia severitatea sticlei. Solutiile de proiectare a balustradelor inox sticla laminata sunt limitate doar de fantezii.

Geamurile din sticla laminata, ofera o oportunitate de a implementa multe dintre cele mai indraznete idei de design. Cu combinatia potrivita a elementelor din sticla si inox, precum si cu un simt al proportiei, balustradele pot servi nu numai ca masura de securitate, ci si ca ornament al interiorului, combinat armonios cu designul general si stilul arhitectural.