Ingrijirea faciala este sarcina principala si necesara in viata unei femei. In fiecare zi, pielea se confrunta cu diverse situatii stresante. Si pentru  a-i restabili caracteristicile, pentru a-i reda frumusetea, finetea si elasticitatea, este necesar sa folosesti o serie de programe cosmetice pentru ingrijirea fetei. Electroterapia sau electrostimularea, este oferita clientilor sai dintr-o gama a celor mai populare programe de ingrijire a fetei.

Pielea este afectata de conditiile meteorologice, de dezechilibrul hormonal, de problemele de mediu ale orasului si din acest motiv necesita o ingrijire adecvata.Toate acestea conduc pierderea elasticitatii, pielea parand mai obosita, isi pierde luciul natural si isi reduce productia de elastina si colagen. Dar toate aceste procese nedorite pot fi oprite cu ajutorul programelor profesionale din salonul de infrumusetare.

Electroterapia este o metoda unica de expunere, fara utilizarea unui laser, cu posibilitatea resurfacerii cutanate fractionate si introducerea simultana a substantelor medicinale in straturile cele mai profunde ale pielii.

Prin metoda de electroterapie Cluj, este utilizata energia de radiofrecventa bazata pe noua tehnologie fractionata de microplasme iPixel RF. Modulul unic Pixel RF produce efecte de ablatie, prin aplicarea perforatiilor microscopice cu o zona de distrugere termica.

Un alt procedeu utilizat, este aplicarea electroterapiei  alternative cu presiune acustica pozitiva si negativa, care permite utilizarea vibratiilor cu ultrasunetelor pentru a introduce  produsele cosmetice la adancimea canalelor formate dupa microperforari.

Procedura permite reintinerirea pielii si imbunatatirea calitatii acesteia,  obtinand un efect de ridicare pronuntat,  comparabil cu tratamentul chirurgical al pielii fara o reabilitare lunga. De asemenea, elimina ridurile, vergeturile, cicatricile nedorite, in special dupa acnee (post-acnee), pete pigmentate, facand pielea mai tonifiata, mai elastica si mult mai  intinsa.

Cine poate beneficia de pocedura cu radiofrecventa

 • pacientii cu modificari cutanate legate de varsta
 • pacienti cu acnee, cu cicatrici atrofice si cu piele inegala
 • pacientii cu cicatrici
 • pacientii cu striuri de orice etiologie
 • pentru toti cei care doresc sa imbunatateasca starea pielii, sa o faca mai elastica si mai intinsa.

Perioada de reabilitare

Perioada de reabilitare este de aproximativ 1o saptamana si include pierderea crustelor formate dupa procedura, precum si punerea in aplicare a recomandarilor cosmetologului.

Contraindicatii

 • prezenta unui stimulator cardiac
 • sarcina, lactatie
 • un neoplasm malign in anamneza
 • boli ale tesutului conjunctiv
 • boli de sange
 • boli cronice in stadiul de decompensare
 • inflamatia pustulara a pielii la locul procedurii

Cum se efectueaza procedura

Procedura se efectueaza sub anestezie locala, care nu dureaza mai mult de 30 de minute. Mai mult, macinarea insasi si actiunea modulului ultrasonic sunt efectuate timp de aproximativ 40 de minute. Dupa procedura se produce o  inrosire a pielii, o mica umflatura si in cateva zile, se formeaza cruste.

Nu este necesara o pregatire speciala. Este necesar doar sa se elimine  cojile care s-au format din cauza cosmeticelor pe baza de acid. Pentru o saptamana, este oprita vizitarea solariului si este exclusa expunerea la soare.

Este nevoie de tratament

Aceasta problema ramane in sarcina cosmetologului si depinde de eficienta procedurii. Pentru a obtine efectul optim, 2-3 proceduri sunt suficiente la un interval de 3-4 saptamani. Procedura este complet nedureroasa, nu au fost relevate efecte secundare negative ale acesteia. Nu are contraindicatii, cu exceptia bolilor oncologice si a conditiilor precanceroase, precum si a fotopatologiei.