dezinsectieIn Bucuresti intalnim cele mai multe firme specializate in oferirea de servicii DDD – Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie, insa nu toate au reusit sa obtina toate autorizatiile necesare pentru desfasurarea acestor activitati.

Foarte important atunci cand alegi o firma DDD din Bucuresti este sa verifici daca acesta are toate autorizatiile necesare, in special, autorizatia de functionare si autorizarea obtinuta de la Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor. Aceste doua autorizatii enumerate sunt importante deoarece ele le ofera accesul firmelor DDD la cele mai eficiente substante utilizate in interventii.

Efectuarea unui serviciu DDD ca la carte

Daca esti sceptic cu privire la modul de interventie al unei firmei DDD, atunci poti sa verifici singur daca acesta presteaza serviciile asa cum trebuie.

Un prim aspect pe care o firma DDD din Bucuresti il face este de a investiga si analiza spatiul contaminat. Prin intermediul acestei etape sunt identificati toti daunatorii care sunt prezenti, dar si anumite zone cheie, precum spatiul din care se hranesc daunatorii sau zonele prin care acestia migreaza.

In cazul unei deratizari, substantele toxice utilizate sunt, in general, unele solide, care au efect intarziat. Clasicele capcane nu mai sunt utilizate in lucrarile de deratizare impotriva rozatoarelor, ci doar in anumite spatii comerciale, acolo unde exista anumite prevederi legale in acest sens.

Dezinsectia poate fi efectuata atat cu o simpla pompa cu presiune, cat si cu generatoare de vapori, acest aspect este decis de firma DDD in functie de marimea spatiului sau de gradul de contaminare. Substantele utilizate in dezinsectie sunt unele extreme de puternice, care necesita o diluarea foarte mare in apa, asa ca daca observi acest lucru nu trebuie sa iti faci griji, este normal acest lucru.

Pretul serviciilor DDD

In cazul deratizarilor nu exista un pret standard, deoarece intr-o familie de rozatoare pot exista intre 10 si 200 de indivizi, practic gradul de contaminare este cel care influenteaza in mod direct costul final.

Pretul unei dezinsectii variaza intre 140 si 180 de RON in cazul unui garsoniere si poate ajunge la 200-250 de RON in cazul unui apartament cu 4-5 camere. Tipul de daunatori prezenti influenteaza costul final, de exemplu tratamentele impotriva plosnitelor sunt mai scumpe in comparatie cu interventia impotriva gandacilor de bucatarie.