Vrei sa slabesti? Alege electrostimularea!

de | mai 21, 2018 | Life

In urma cu peste 70 de ani a aparut pentru prima oara in SUA a aparut o metoda moderna prin care s-a reusit eliminarea tesutului adipos care se afla in plus, dar de asemenea si o tonifiere si remodelare corporala. Acest aparat care asigura scaderea in greutate, dar si tratamentul anticelulitic si mentinerea siluetei,  se numeste electrostimulare .

In zilele noastre, in SUA, centrele de electrostimulare au luat locul salilor de fitness, datorita faptului ca femeile au inteles ca aceasta este o metoda mult mai simpla de a pierde in greutate, fara efort, cu rezultate foarte rapide si de asemenea, trebuie investit mult mai putin timp pentru a vedea rezultatele.

Ce este de fapt electrostimularea?

Putem spune despre electrostimulare ca este o tehnologie foarte sofisticata care se bazeaza pe montarea pe corp a unor electrozi de silicon, cu ajutorul unor benzi elastice, pe terminatiile musculare ale zonei ce se doreste vindecata si remodelata.

Cel mai important si interesant lucru legat de electrostimulare este faptul ca se lucreaza muschii dintr-o anumita zona fara a depune nici un efort, putand fi considerat fara nici o problema gimnastica sau fitness pasiv. Acest lucru este cel mai bine evidentiat prin faptul ca doar 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 5-6 ore de fitness sau gimnastica aerobica.pentru a ajunge la rezultatele dorite, este foarte important ca sedintele sa se efectueze fara intreruperi,apoi dupa ce se ajunge la remodelarea corporala care s-a dorit, este suficienta repetarea sedintelor o data pe saptamana.Este foarte indicat sa se bea multa apa in fiecare zi, pentru a permite eliminarea toxinelor din corp.

Numarul mare de electrozi ce sunt montati pe corp permit lucrarea anumitor zone si remodelarea corpului dupa propriul gust, fiind evident faptul ca pot fi lucrate mai multe grupe de muschi in acelasi timp, in timp ce exercitiile de fitness se bazeaza doar pe o anumita grupa.

Care sunt avantajele electrostimularii?

Cele mai importante efecte si beneficii ale electrostimularii sunt:
– in urma procedurii, muschii si pielea devin mai ferme, grasimile fiind eliminate
– – rezultatele sunt vizibile dupa aproximativ 3 sedinte, avand loc o scadere considerabila in centimetrii dupa doar 12-14 sedinte, iar dupa 26-28 de saptamani se pot asemana rezultatele cu o liposuctie.
– se accelereaza metabolismul si circulatia sanguina, precum si gradul de oxigenare al zonei lucrate, ceea ce are foarte mare efect in lupta contra celulitei
– exista posibilitatea de remodelare corporala, pentru ca se poate slabi exact in zona sau zonele unde doreste clienta
– datorita stimularii musculaturii se obtine o tonifiere a corpului, asemanatoare cu liftingul corporal, ducand la o imbunatarire radicala a aspectului, insa acest lucru poate fi efectuat doar de persoanele care nu au surplus de greutate sau cele care au slabit intr-un timp scurt, fara a-si lucra musculatura.
– datorita faptului ca se slabeste localizat, apare echilibrul intre zona cu surplus mare de grasime si cea normala, obtinabdu-se in acest mod  silueta pe care si-o doreste fiecare.
Exista insa si contraindicatii pentru folosirea procedurii de electrostimulare, si anume cei care sufera de boli cardiace grave, sau au in interiorul corpului tije metalice, ori femeile gravide sau cele care alapteaza.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]