Tavanele extensibile translucide si avantajele oferite

de | mai 3, 2018 | Home & Deco

Atunci cand vorbim despre tavanul ideal pentru o incapere, nu sunt multe persoanele care se gandesc la aceste tavane extensibile translucide. Ele au avantajul ca pot transforma orice incapere intr-una deosebita, scotand o astfel de incapere in evidenta.

Este o idee buna sa va orientati catre acest tip de tavan pentru ca el va va putea transforma orice camera intr-una in care va veti putea petrece o perioada lunga de timp si in care sa va simtiti foarte bine.

Destinatia tavanelor translucide

Tavanul translucid este perfect pentru a crea o atmosfera confortabila, pliindu-se si pe un spatiu de distractie amplasat intr-o incapere la subsol, un astfel de tavan oferind mai multe tipuri de design. Un astfel de tavan, pe langa faptul ca va arata foarte bine, va reusi sa creeze impresia unei locatii cu adevarat speciale.

De exemplu, el poate fi perfect pentru a crea impresia unui acvariu imens deasupra capului intr-o cafenea, sau poate fi ideal pentru un restaurant specializat pe mancare japoneza. In acest caz, tavanul ar putea simula cum patrund razele de soare printre crengutele de sakura.

Pentru a crea o atmosfera linistita intr-un anumit loc, tavanul va putea crea chiar o orga de lumini ce isi modifica atat intensitatea, cat si culorile in functie de atmosfera dorita.

Daca locuiti la mansarda, atunci un astfel de tavan este o idee perfecta pentru voi pentru ca aceste tavane extensibile va vor permite crearea atmosferei dorite. Avantajul important este ca pe timpul serii, incaperea in care va petreceti timpul va putea fi luminata de instalatia din geamurile false. Va veti putea bucura de o atmosfera unica creata de aceste tavane false care va vor infrumuseta orice incapere in care vor fi instalate.

Alte lucruri de stiut

Membranele translucide vor asigura lumina de zi, astfel incat activitatea cotidiana sa se desfasoare in mod normal. De asemenea, constructiile luminoase sunt excelente pentru a fi utilizate in zonarea incaperilor. Spatiul comun va putea fi impartit in zone cu diverse destinatii, iar interiorul va fi astfel mult mai atractiv datorita faptului ca se vor crea anumite iluzii optice. Daca veti instala aceste tavane extensibile intr-un spatiu mic, ele vor putea crea impresia ca spatiul respectiv este mult mai mare decat pare din punct de vedere vizual.

O firma precum VIPcasa va va pune la dispozitie cele mai bune solutii, astfel incat sa va puteti bucura de un tavan extensibil de o calitate foarte buna. Un astfel de tavan va fi o solutie excelenta pentru ca o camera obisnuita sa fie transformata intr-una deosebita care sa iasa in evidenta.

Veti constata ca raportul pret-calitate oferit de VIPcasa va fi pe placul vostru si veti avea de castigat daca veti opta pentru serviciile oferite de aceasta firma specializata in domeniul tavanelor false.

Echipa de specialisti se va deplasa la fata locului si isi va da cu parerea cu privire la ceea ce se va putea face in cazul vostru. Un tavan fals va fi exact ceea ce veti avea nevoie pentru ca o camera sa devina una cu adevarat speciala.

Te-ar mai putea interesa si....

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

Amplasarea gradinii din fata casei poate fi un element important pentru aspectul exterior al acesteia, dar poate deveni, de asemenea, un loc de relaxare si de petrecere a timpului liber pentru intreaga familie. Iata cateva idei de amenajare a gradinii din fata casei:...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]