Atunci cand vorbim despre tavanul ideal pentru o incapere, nu sunt multe persoanele care se gandesc la aceste tavane extensibile translucide. Ele au avantajul ca pot transforma orice incapere intr-una deosebita, scotand o astfel de incapere in evidenta.

Este o idee buna sa va orientati catre acest tip de tavan pentru ca el va va putea transforma orice camera intr-una in care va veti putea petrece o perioada lunga de timp si in care sa va simtiti foarte bine.

Destinatia tavanelor translucide

Tavanul translucid este perfect pentru a crea o atmosfera confortabila, pliindu-se si pe un spatiu de distractie amplasat intr-o incapere la subsol, un astfel de tavan oferind mai multe tipuri de design. Un astfel de tavan, pe langa faptul ca va arata foarte bine, va reusi sa creeze impresia unei locatii cu adevarat speciale.

De exemplu, el poate fi perfect pentru a crea impresia unui acvariu imens deasupra capului intr-o cafenea, sau poate fi ideal pentru un restaurant specializat pe mancare japoneza. In acest caz, tavanul ar putea simula cum patrund razele de soare printre crengutele de sakura.

Pentru a crea o atmosfera linistita intr-un anumit loc, tavanul va putea crea chiar o orga de lumini ce isi modifica atat intensitatea, cat si culorile in functie de atmosfera dorita.

Daca locuiti la mansarda, atunci un astfel de tavan este o idee perfecta pentru voi pentru ca aceste tavane extensibile va vor permite crearea atmosferei dorite. Avantajul important este ca pe timpul serii, incaperea in care va petreceti timpul va putea fi luminata de instalatia din geamurile false. Va veti putea bucura de o atmosfera unica creata de aceste tavane false care va vor infrumuseta orice incapere in care vor fi instalate.

Alte lucruri de stiut

Membranele translucide vor asigura lumina de zi, astfel incat activitatea cotidiana sa se desfasoare in mod normal. De asemenea, constructiile luminoase sunt excelente pentru a fi utilizate in zonarea incaperilor. Spatiul comun va putea fi impartit in zone cu diverse destinatii, iar interiorul va fi astfel mult mai atractiv datorita faptului ca se vor crea anumite iluzii optice. Daca veti instala aceste tavane extensibile intr-un spatiu mic, ele vor putea crea impresia ca spatiul respectiv este mult mai mare decat pare din punct de vedere vizual.

O firma precum VIPcasa va va pune la dispozitie cele mai bune solutii, astfel incat sa va puteti bucura de un tavan extensibil de o calitate foarte buna. Un astfel de tavan va fi o solutie excelenta pentru ca o camera obisnuita sa fie transformata intr-una deosebita care sa iasa in evidenta.

Veti constata ca raportul pret-calitate oferit de VIPcasa va fi pe placul vostru si veti avea de castigat daca veti opta pentru serviciile oferite de aceasta firma specializata in domeniul tavanelor false.

Echipa de specialisti se va deplasa la fata locului si isi va da cu parerea cu privire la ceea ce se va putea face in cazul vostru. Un tavan fals va fi exact ceea ce veti avea nevoie pentru ca o camera sa devina una cu adevarat speciala.