Cinci motive serioasa sa bei cafea verde in fiecare zi

de | mai 3, 2018 | Life

Nu incape indoiala ca obiceiul de a consuma cafea verde este unul placut, gustul intens al acestei bauturi este apreciat  de amatorii de cafea dar si de iubitorii de ceai. Daca nu te numeri inca printre iubitorii acestei bauturi, citind urmatoarele randuri, cu siguranta iti vei schimba parerea.

Studiile recente au demonstrat ca o ceasca de cafea verde are efecte mai bune asupra starii de sanatate. Boabele neprajite sunt mai bogate in substante polifenolice, acid clorogenic, vitamine si elemente nutritive, deci organismul are mai mult de castigat in urma consumului de cafea sub acesta forma.

Iata cateva motive pentru care acesta bautura este una deosebita.

1.Cafeaua verde este elixir pentru tinerete

Boabele de cafea verde sunt bogate in substante care actioneaza direct la nivel celular si reduc stresul oxidativ, impiedicand degradarea acestora. Dealtfel aceasta bautura este foarte hidratanta si sustine buna functionarea a organelor. Este bogata in vitaminele, care hranesc tesuturile, fapt ce se remarca si pielii care capata aspect mai stralucitor si mai sanatos.

Acesta bautura este mai bogata in substante antioxidante decat ceaiul verde si este considerata ca fiind un elixir al tineretii.

2. Ajuta la detoxifierea organismului

Consumul zilnic de cafea verde ajuta la detoxifierea organismului, este bogata in elemente care favorizeaza curatarea ficatului, in plus are efecte diuretice si laxative. Stimuleaza buna functionare a tranzitului intestinal fapt ce determina eliminarea rapida a toxinelor din organism. Aceasta bautura sustine digestia, tranzitul intestinal si respiratia si transpiratia.

Poti observa activitatea detoxifianta rapid, te vei simti mai usoara, mai energica, mai activa.

3. Te ajuta sa slabesti!

Cafea verdeIn fiecare ceasca de cafea verde vei descoperi o cantitate mare de elemente nutritive valoroase care intensifica arderile metabolismul celular, stimuland procesul de slabit. Cafeaua verde impiedica acumularea si depunerea grasimilor in organism. Consumand zilnic aceasta bautura vei scapa de kilogramele care te supara, odata ce ajungi la greutatea dorita iti vei putea sa iti pastrezi mai usor kilogramele. In plus are capacitatea de a inhiba senzatia de foame si de a spori starea de satietate.

4. Imbunatateste capacitatile de invatare si concentrare

Fiecare ceasca de cafea verde este bogata in cafeina, substanta care stimuleaza activitatea neuronala. Aceasta are efecte deosebite asupra activitatii cognitive, imbunatatind concentrarea si puterea de a retine lucruri, in plus ofera un tonus bun si energie pozitiva. Cafeaua verde ajuta la relaxarea organismului fapt pentru care poate fi consumata de persoane care sfera de tulburari de somn.

5. Impiedica dezvoltarea diabetului

Cafeaua verde  ajuta la reglarea nivelului de glucoza din organism, este asemeni unui  medicament ce actioneaza in timp si previne dezvoltarea diabetului zaharat.

Pentru a te bucura de efectele minunate ale infuziilor este important sa consumi cafea verde naturala, fara aport de chimicale, netratata cu diferite substante care sa ii creasca perioada de durabilitate. Contengo Caffee este una dintre sursele de incredere care iti ofera posibilitatea sa consumi cafea verde de cea mai buna calitate. Toate boabele ce ajung in rafturile magazinului Contengo sunt atent selectionate si procesate, astfel ca fiecare ceasca de cafea sa aduca un strop de bucurie si sanatate.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]