Sampon profesional pentru un par bogat si luminos!

de | apr. 12, 2018 | Diverse

Sampoanele profesionale pot fi comparate cu masinile germane sau hainele italiene. In consecinta, majoritatea oamenilor stiu doar un singur lucru: oricare dintre aceste sampoane profesionale sunt  mai bune si mai eficiente decat cele neprofesionale. Si pe langa aceasta concluzie vitala, sampoanele profesionale isi demonstreaza calitatea, cu precadere, in saloanele de coafura.

Care este diferenta dintre samponul profesional si cel de pe piata

sampon pentru reparare intensivSamponul profesional difera de obicei de samponul traditional, in primul rand prin faptul ca este folosit de un specialist la cel putin douazeci de minute de diagnosticare a parului si scalpului clientului, procedand abia apoi la alegerea lui, in functie de necesitate. Samponul profesional difera in sine de samponul obisnuit. Nu trebuie sa fii un expert ca sa intelegi ca nu exista niciun sampon universal, care sa fie destinat pentru toate tipurile de par. La fel cum nu exista nicio crema, potrivita pentru orice tip de piele, niciodata linia profesionala a sampoanelor si balsamurilor sub forma produsului 2-in-1, nu pot exista intr-un singur recipient.

Sampoanele profesionale au o defalcare mult mai detaliata, in functie de tipul de par. Producatorii iau in considerare tot felul de caracteristici ale scalpului si parului in sine. In total, numarul de sampoane concepute pentru a rezolva anumite probleme depaseste cateva zeci. Si producatorii de sampoane de pe piata de larg consum, la randul lor, produc sampoane obisnuite, care includ ingrediente active, destinate numai imbunatatirii suprafetei scalpului sau parului. Producatorii de sampoane de uz casnic obisnuiesc sa creeze produse universale, astfel incat sa se potriveasca unui public larg.

Variatia PH-ului

Astfel de produse, au numai o valoare neutra de 5,5 a pH-ului. Aceasta este o garantie ca produsul nu va afecta pielea si parul. Produsele cosmetice profesionale sunt caracterizate prin variatia pH-ului. Cu cat indicele este mai ridicat, cu atat aciditatea agentului este mai mare. Adica, produsele profesionale sunt potrivite pentru imbunatatirea starii individuale a parului. Sampoanele profesionale difera de sampoanele conventionale, in primul rand prin continutul mare de ingrediente active. De regula, ele sunt imbogatite cu aditivi de conditionare, care fac ca parul sa fie usor de pieptanat, ii impiedica efectul electrizant si, de asemenea,  dau splendoarea parului.

Deseori, sampoanele profesionale contin substante naturale din extracte de plante, care imbunatatesc structura firului de par, uleiuri, ceramide, proteine, complexe de vitamine si oligoelemente. Aceasta ”hrana” suplimentara permite vindecarea rapida a firului de par  si ii va da un aspect bine ingrijit, chiar si parului deteriorat. In plus, sampoanele profesionale pot rezolva multe probleme serioase ale parului, de exemplu, caderea parului.

Sampoanele profesionale au o actiune usoara asupra scalpului si eficacitatea utilizarii lor este atat de mare, incat poti vedea rezultatul dupa prima aplicare. In acelasi timp, sampoanele profesionale pot fi folosite zilnic. Acestea pot fi pentru par colorat, par permanent, pentru a da volum parului subtire, pentru parul uscat sau gras, pentru firul de par mixt, gras la  radacina si uscat la varf, precum si pentru matreata. De exemplu, in linia profesionala, sampoanele au diferite sarcini de ingrijire, cum ar fi cele pentru par normal si nevopsit,  pentru par cret, pentru hidratare, pentru par colorat, pentru cresterea parului, pentru barbati etc.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]