Pentru a afla ce este un motoreducator de calitate, trebuie in primul rand sa stiti ce este motorul electric. Motorul electric se ocupa de transformarea energiei electrice in cea mecanica, el fiind realizat intr-o gama diversificata de puteri, iar aplicatiile folosite sunt numeroase, de la motoare care sa actioneze sisteme de dimensiuni mari, pana la componente electrice precise.reductor dublu melcate

Aplicatiile diverse ale motoarelor necesita si o adaptare a acestora, iar reducatoarele au un rol esential in aceasta privinta, ele asigurand functionarea optima la parametrii pe care ii doriti a unui motor electric. Reductorul se ocupa de modificarea parametrilor caracteristici puterii mecanice a unui motor electric, respectiv a cuplului si a turatiei. Reducatoarele sunt cele care multiplica momentul si cuplul arborelui motor, ele avand si functia de a reduce rotatia acestuia.

Reducatoarele pot fi incadrate in categorii diferite, in functie de angrenajul lor, existand astfel motoreducatoare cilindrice care ofera una sau mai multe trepte de reducere, dupa njecesarul dorit. Insumarea randamentului individual al fiecarei trepte ofera randamentul total al unui reductor.

Alte tipuri de motoreducatoare

Gama de reducatoare melacate este si ea una reprezentativa, astfel de reducatoare gasindu-si utilitatea in aplicatii din cele mai diverse, ele pretandu-se pe instalatii universale. In locurile in care sunt necesare cupluri mari si rapoarte, dar si in spatiile restranse, un astfel de motoreducator este mai indicat. Reducatoarele melcate au avantajul ca ofera puteri variate situate intre 0,9 sau 7,5 kW, de asemenea, ele mai prezentand si rapoarte de reductie ce pot ajunge cu usurinta pana la reducerea turatiei la cota 1:100 a angrenajului motorului electric.

Unde gasiti astfel de produse?

O firma precum Ci.ro va pune la dispozitie tot felul de motoreducatoare. Veti constata ca oferta este variata si nu va va fi greu sa gasiti exact ceea ce va intereseaza. De exemplu, puteti alege niste motoreducatoare si reducatoare coaxiale, ele avand o putere cuprinsa intre 0,09 si 54 kW. Firma va pune la dispozitie mereu niste produse de o calitate superioara si veti putea fi convinsi ca veti face alegerea cea mai buna.

Chiar si motoarele antiex cu convertor de frecventa incorporat reprezinta o solutie pentru voi, ele fiind in conformitate cu standardele. Trebuie sa stiti ca aceste motoare fac parte din clasele antiex Ex-d, Ex-de, dimensiunea gabaritului motorului electric antiex cu convertizor de frecventa incorporat este de 63 – 315, iar categoria antiex este de 2G, 2GD. Puteti sa mai tineti cont si de faptul ca produsul ofera o putere maxima a suprafetei T150 si T135, iar puterea motorului electric antiex cu convertizor de frecventa incorporat este cuprinsa intre 0,18 si 200 kW.

Fiecare client este unic, iar firma cunoaste foarte bine acest aspect, de aceea ea va va pune la dispozitie produsul pe care il cautati. Ea se ocupa de comercializatea pieselor de schimb, dar si a subansamblurilor industriale la preturi competitive, calitatea fiind ridicata. Compania isi doreste sa dezvolte relatii pe termen lung cu voi, de aceea ea va va oferi mereu niste produse calitative de care veti avea nevoie.