Evenimentele SOC ale anului 2017. Un DJ si-a gasit sfarsitul pe scena, iar altul a devenit sot

de | ian. 24, 2018 | Diverse, Fashion, Muzica

Sfarsitul anului 2017 a fost unul cu adevarat marcant pentru lumea muzicii. O situatie absolut socanta a stapanit in ultima luna a anului lumea muzicala din Brazilia, in timp ce SUA si-a deschis bratele spre un nou cuplu din lumea muzicala, care si-a unit destinul, alegand momentul perfect pentru a da vestea in fata sutelor de mii de oameni, chiar pe scena pe care aveau concert.

Tragica intamplare de la Atmosphere Festival in Brazilia

Un DJ celebru si-a aflat sfarsitu pe scena acestui festival in timp ce mixa pentru publicul extrem de infocat din Brazilia. Kaleb Freitas a fost prins intre ramasitele scenei care s-a prabusit in timpul festivalului Brazilian Atmosphere, derulat in orasul Esteio. Scena s-a prabusit in plin spectacol din cauza vantului puternic, iar DJ-ul in varsta de 30 de ani s-a aflat exact in acel moment pe scena.

Kaleb a fost lovit de bucatile uriase de structura a scenei, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Momentul a fost filmat si a aparut imediat in presa locala si nationala, iar datorita notorietatii DJ-ului s-a raspandit imediat.

Markus Schulz a cerut-o de sotie pe logodnica sa, romanca Adina Butar

Tot finalul anului 2017 a fost martorul unuia dintre cele mai cunoscute evenimente. Adina Butar a fost ceruta de sotie de catre Markus Schulz, logodnicul ei, unul dintre cei mai cunoscuti DJ profesionisti ai lumii.

Dupa ani intregi de relatie, Adina Butar a fost surprinsa in momentul in care canta si mixa alaturi de logodnicul sau pe scena in fata unui public extrem de numeros, in Los Angeles. Mark si-a facut numarul, dupa care a prins curaj si in aplauzele publicului a ingenuncheat si a cerut-o de sotie pe Adina.

Conform celor declarate de cunoscuti, inca din luna martie a anului trecut se pregateste Mark sa o ceara de sotie pe Adina, iar proaspata mutare a lor la Miami a facut din acest moment sa fie un cadou perfect de casa noua.

Iata asadar cum un singur an poate marca o era intreaga din aria muzicala. Adevarati ani de istorie sunt destramati intr-o singura secunda, in timp ce in alta secunda o noua era muzicala prinde viata si isi incepe drumul spre succes si admiratie.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]