aparatura medicala ProtonDomeniul medical evolueaza pe zi ce trece, in mare parte datorita inovatiilor tehnologie care apar in piata si ajuta doctorii specialisti in diagnosticare si tratare. In acest moment, aparatura medicala este absolut necesara in orice cabinet medical, fie ca vorbim de aparatura medicala de investigare precum analizoarele, ecografele sau aparatele de radiologie sau aparatura mediala de interventie.

Furnizori de aparatura mediala din Bucuresti

Daca esti in cautarea unor echipamente medicale pentru dotarea cabinetului tau si doresti un furnizor de aparatura medicala de calitate, trebuie sa stii ca oferta din piata este una extrem de variata. In alegerea firmei de aparatura medicala trebuie sa ti cont de parteneriatele pe care acesta ti le poate oferii, mai ales ca vorbim despre produse care in unele cazuri pot depasi bugetul tau.

Proton este o firma care comercializeaza aparatura medicala din Bucuresti, acesta are si un website unde sunt prezentate majoritatea produselor din portofoliu. In plus, programele de parteneriat pe care acest furnizor de echipamente medicale le ofera sunt destul de diversificate, ajungand sa satisfaca pretentiile oricarui cumparator.

Un prim program de parteneriat pe care putem sa il identificam pe website-ului Proton este acela ca la platile online pot fi oferite discounturi cuprinse intre 5 si 10%, in functie de suma comandata. Un alt model de parteneriat este cel pe termen lung, care presupune realizarea unui contract de minim 12 luni, pe durata caruia clientul se obliga sa achizitioneze o anumita cantitate de produse, iar furnizor poate oferii discounturi de pana la 30%.

Gama de produse pe care acest furnizor de aparatura medical o detine este una destul de variata in care intalnim analizoare, angiografe, aparate ecograf, echipamente dedicate laboratoarelor clinice, echipamente de dezvoltare si cercetare, precum si consumabile medicale. Toate produsele sunt unele care apartin unor branduri renumite din domeniu, care tot timpul au inovat si au adus in piata doar produse de calitate, care usureaza munca doctorilor si ofera rezultate peste asteptari.