produse de machiaj bio le gasiti pe Biovoice.roIn ziua de astazi, foarte putine femei nu folosesc machiajul zilnic. Plecam de la premisa ca este foarte important felul in care arati, ca este necesar sa-ti pui in evidenta trasaturile frumoase. Ba chiar se spune ca un machiaj reusit iti poate schimba starea de spirit. Adevarul este ca machiajul obsinuit, pe care il aplicam pe fata zi de zi, nu este deloc benefic pentru tenul nostru. Spunem acest lucru pentru ca produsele cosmetice traditionale au in componenta ingrediente sintetice obtinute din produse petrochimice. Aceste substante din componenta machiajului obisnuit au un impact serios asupra sanatatii noastre.

O alternativa sanatatoasa, fara efecte nocive asupra tenului si organismului nostru, este machiajul bio.

De ce sa aleg machiajul bio?

Primul motiv pentru care fiecare dintre noi ar trebui sa opteze pentru un machiaj bio este compozitia 100% naturala a acestuia. Derivatele chimice, parabenii s.a. caracteristice make-up-ului normal, sunt inlocuite in cazul machiajului bio de ingrediente naturale si uleiuri esentiale din ingrediente active naturale.

Datorita faptului ca machiajul bio nu are in componenta alergeni, elemente sintetice, parabeni, parfumuri s.a., s-a demonstrat ca este mult mai bland cu tenul nostru. De asemenea, machiajul bio ne tine departe de riscul aparitiei iritatiilor si/sau alergiilor.

Demonstrandu-se a fi atat de sanatos si lipsit de efecte adverse, machiajul bio este recomandat oricarei persoane, indiferent de tipul de ten. Machiajul bio este recomandat chiar si persoanelor cu un ten sensibil.

Daca va temeti ca optand pentru machiajul bio veti renunta la foarte multe dintre produsele pe care le aveti in mod normal, nu este cazul! Machiajul bio va pune la dispozitie o gama diversa de produse: fard de ochi, rimel, contur, ruj, fond de ten, crema antirid etc.

Cele mai bune produse de machiaj bio le gasiti pe Biovoice.ro. Biovoice.ro este aliatul dumneavoastra pentru un stil de viata sanatos. Aici gasiti produse pentru machiaj bio la un pret de-a dreptul competitiv pe piata de gen din Romania.