Cu un program de lucru și un stil de viață tot mai agitat, fiecare dintre noi are nevoie de o perioadă de timp dedicată îngrijirii personale, cu scopul de a ne destinde și de a ne reaminti că, la sfârșitul zilei, trebuie să ne punem pe noi, mai întâi, pe primul loc. Și pentru că orice ritual desăvârșit de înfrumusețare are nevoie și de mici ajutoare, îți propun să descoperi sau să redescoperi plăcerea și beneficiile utilizării măștilor de față, perfecte pentru serile liniștite în care îți dorești să te răsfeți.

De ce este recomandat să aplici periodic o mască de față?

Masca de față trebuie să facă parte din regimul tău constant de îngrijire a pielii! Dacă încă nu e, asigură-te că de acum vei implementa această acțiune în ritualul tău de înfrumusețare! Masca de față e una dintre cele mai eficiente soluții de a avea grijă de tenul tău și de a-l feri de semnele îmbătrânirii premature și aspectului nefavorabil pe care încercăm să îl evităm!

E o metodă foarte simplă de a-ți hidrata tenul! Masca de față te ajută să ai pielea mai elastică, deoarece stimulează circulația sanguină, iar tenul tău va arăta, în consecință, mereu fresh! Cu tenul hidratat, e mult mai ușor să aplici machiajul, creând astfel un look natural, de invidiat, zi de zi!

Reduce apariția liniilor de expresie și a ridurilor! Masca de față, aplicată constant în cadrul ritualurilor tale de înfrumusețare, te va ajuta să previi apariția liniilor de expresie, ridurilor, petelor sau a altor semne care apar, inevitabil, pe parcursul timpului. Bucură-te mereu de o piele fină și catifelată și nu lăsa semnele timpului să fie vizibile pe tenul tău!

Contribuie la fermitatea pielii! O mască de față eficientă te va ajuta să îți menții pielea fermă deoarece contribuie la crearea producției de colagen iar tu, prin urmare, te vei bucura de aspectul tânăr al pielii tale pe termen lung!

Există o multitudine de măști de față din care poți să alegi pentru a avea grijă de tenul tău. Poți să folosești o singură mască de față sau poți să folosești mai multe tipuri, în funcție de problemele pe care vrei să le previi sau de nevoile specifice ale tenului tău. Dacă folosești o mască de față profund hidratantă, aceasta poate fi utilizată în fiecare zi. Dacă folosești alte tipuri de măști de față, precum cele abrazive, ai grijă să le aplici doar o dată sau de două ori pe săptămână, pentru a nu risca să  îți usuci excesiv tenul.