rochite feteRochitele sunt cele mai indragite articole din garderoba oricarui copil. Lejeritatea, precum si aspectul acestora fac din orice copil unul fericit care isi poate da frau liber imaginatiei si personalitatii. Chiar daca ele sunt mult mai purtate in perioada de vara, acestea pot fi foarte usor utilizate si in perioada rece a anului, insa impreuna cu un dres gros si o jacheta.

Pentru parintii care sunt pasionati de moda si doresc sa le cumpere celor mici hainute cu un design special, care sa respecte tendintele sezonului, achizitionarea acestora poate fi facuta doar online, prin intermediul magazinelor  din afara granitelor tarii, deoarece la noi acest curent nu este acceptat de parinti, din cauza preturilor peste medie.

Cu toate acestea, apar usor-usor, cateva magazine online care aduc in prim plan hainute moderne, care respecta tendintele din moda.

Rochite pentru copii de la branduri international

De curand, in piata online de cumparaturi de hainute pentru copii, a aparut un magazin online care aduce in premiera cateva branduri destul de interesante, care comercializeaza hainute moderne, realizate din materiale de calitate. Printre cele mai importante nume de firme de hainute pentru copii pe care le gasim online in magazinul Mr.Pich, intalnim BangBang CPH, Gugguu sau Booso.

Modelele de rochite pentru copii sunt destinate micutilor cu varste care incep de la 2 ani si ajung la maxim 8-10 ani. Preturile acestor rochite de copii sunt destul de ridicate, insa designul acestora si calitatea sunt cele care impun un standard ridicat.

Stilul urban-chic este prezent in toata colectia de rochite pentru copii. Acest stil este unul care se remarca prin intermediul nonconformismului, punctat prin intermediul unor plusuri atasate sau prin intermediul imprimeurilor, dar si prin croiul acestora, total asimetric.

Cel mai important plus pe care il ofera acest design cool al rochitelor este unul psihologic. Mai exact, daca copilul se simte bine si ii place cu ce se imbraca, atunci imaginatia lui, precum si personalitatea acestuia vor fi dezvoltate natural.