3 moduri inedite de a purta puloverul oversize, precum un blogger

de | sept. 19, 2017 | Afaceri

3 moduri inedite de a purta puloverul oversize, precum un blogger fashion

Puloverele oversize, jeansii largi sau cardiganele  si jachetele cu o marime mai mare sunt la moda in acest sezon, purtate in moduri cat mai inedite, precum un blogger de fashion. A venit timpul sa le porti fara menajamente. Nu le mai ocoli. Se poarta oversize si hainele cat mai largi, in egala masura cum se poarta si accesoriile statement. In plus, avantajeaza si persoanele mai plinute, ascunzand imperfectiunile corpului.

Daca in sezonul cald, tinutele iti ies din prima, pentru ca ai o garderoba bogata, unde predomina hainele de vara, odata cu venirea toamnei e posibil sa nu ai de unde alege, astfel incat sa mixezi usor piesele de sezon intre ele.

In sezonul mai rece, nu mai au ce cauta culorile tari, topurile si rochitele subtiri, ci trebuie sa le scoti in fata pe cele care te feresc de frig, mai ales in diminetile racoroase. Odata cu venirea toamnei, trebuie sa faci loc in garderoba hainutelor mai groase, precum: trench-uri, pulovere, sacouri, geci, jeansi sau rochiile si fustitele din materiale mai pline. Esti nevoita sa le porti, chiar daca nu te dai in vant deloc dupa unele. In special pe cele, pe care le combini mai greu. Asa cum se poate intampla si in cazul unui banal pulover oversize, pe care nu il combini decat cu celebrii jeansi. Nu-l mai evita, incearca cateva combinatii fresh. Atunci cand iti lipseste inspiratia, documenteaza-te sau inspira-te de pe anumite site-uri de specialitate. Acolo poti gasi cele mai inedite combinatii de tinute.

Sau te poti inspira chiar de aici:

Iti propunem trei combinatii de tinute, care au la baza piesa principala, puloverul supradimensionat, varianta de model barbatesc.

Iata trei moduri inedite de a purta puloverul oversize, de inspiratie masculina, precum un blogger de fashion:

  1. O piesa foarte confortabila si care te protejeaza pe vreme racoroasa, puloverul gri dungat, poate fi asortat la o fusta mini din piele lacuita, model usor conic, dres negru, un sacou negru lung si o pereche de ghete sau botine cu toc mic. Perfectioneaza un aspect lejer, introducand usor puloverul in fusta, in partea din fata. Impreuna cu o geanta sau un plic, de marime medie, vei fi o adevarata sursa de inspiratie pentru cei din jur.
  2. Ce a de-a doua modalitate de a asorta puloverul oversize este cea clasica, formata din celebrii jeansi, model drept, o pereche de pantofi cu toc mai gros, crem cu negru si o geanta shopper in nuanta pantofilor. Pentru ca tinuta sa fie una fresh, introdu putin partea din fata a puloverului in jeansi. Inspira-te de la renumitii bloggeri de succes, daca nu stiai despre acest truc.
  3. Puloverul oversize, model barbatesc, poate fi adaptat la varianta feminina, daca il combini cu o pereche de pantaloni scurti din jeans sau piele, dres negru, botine sau sneakersi albi, astfel incat obtii inca o metoda inedita de a purat puloverul oversize de inspiratie masculina, intocmai ca un blogger de fashion.haine fete onlineDaca este frig afara, trage peste pulover un blazer mai lung. Nu uita de trucul care lasa sa se vada forma corpului si anume, introdu puloverul in partea din fata, cat mai lejer in pantaloni. Este tinuta ideala, cea mai simpla si eleganta pentru sfarsitul de vara. Pentru un efect wow, adauga un strop de eleganta si feminitate.

Indrazneste si tu sa dai frau liber imaginatiei. Cine stie, poate vei fi chiar tu o sursa de inspiratie pentru renumiti bloggeri de succes.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]