Magazinul online Boutique Wedding le oferă tuturor părinților care se pregătesc de cea mai importantă zi din viața de familie, invitații de botez în cele mai originale modele. Prin câțiva pași, vă puteți alege invitațiile de botez online, la prețuri avantajoase.

Cumpără invitații de botez ieftine și originale

Munca de căutare a modelelor de invitații de botez este îngreunată de sutele de modele prezente deja pe piața de profil, precum și de prețurile mari pe care unele firme le concept. Magazinul Boutique Wedding vă ușurează luarea deciziei și le oferă tuturor clienților invitații de botez ieftine și care să se potrivească oricărui tip de petrecere și celor mai exigente cerințe. Odată intrați pe pagina web a magazinului, veți găsi invitație de botez cu forma Cumpără invitații de botez ieftine și originalepersonajelor Disney, clasică și cu detalii foarte simpliste, modele de invitații care să aibă pozele celui mic, precum și invitații de botez cu forme originale, de animăluțe, scutece, bebeluși sau cărucioare de copii.

Când vreți să alegeți modelul de invitație de botez, nu uitați să luați în calcul stilul petrecerii, aranjamentele florale pe care le veți avea, bugetul alocat, precum și alte detalii, ca mărturiile și cadourile pe care le veți oferi la sfârșitul petrecerii. La prețuri mai mult decât accesibile, vă puteți personaliza invitațiile de botez, cu un text mai haios, poze cu cel mic și cu părinții, ori cu plicuri și pamblici colorate. Felul în care îi veți invita pe cei dragi la ziua foarte importantă din viața voastră este foarte important, relevând personalitatea familiei și fiind în concordanță cu locația evenimentului și tema petrecerii.

Cum comanzi invitații de botez online?

Pe pagina online Boutique Wedding găsiți modele de invitație de botez originale și la prețuri mici. Comandați simplu și ușor, prin e-mail, la [email protected] și [email protected] sau la numărul de telefon 0720.799.326.