fidget spinnerCum pana acum am intalnit o multime de jucarii ce inca de la lansare au izbucnit intr-o noua moda, a venit si timpul fidget spinnerului sa-si faca loc in clasament. Foarte multi tineri aproape au uitat de kendama, jucaria ce a fost in voga pana acum si au trecut la una noua.

Cei mici au inceput sa tot vada la colegii lor faimoasa si noua jucari, iar de aceea cat si datorita pretului foarte mic, multi dintre parinti si-au permis sa le cumpere si lor una. Multe magazine de fidget spinner din Bucuresti au fost luat cu asalt de cei mici si mari datorita simplului titirez ce se invarte in nestire. Cu ajutorul unui simplu mecanism, pe baza de rulment si cu un mic impuls, se poate roti cu pana la cateva minute fara oprire, fiind foarte fascinanta pentru unii dintre noi.

Cei mai pasionati copii au inceput chiar sa gaseasca si inventeze noi trucuri, pregatindu-se de diferite concursuri cu ceilalti jucatori de fidget spinner din Bucuresti, fiind intr-o continua competitie. Care dintre ei vor face diferite scheme in timp ce jucarie se invarte sau durata rotirii continue, precum si diverse trickuri uimitoare.

Fii si tu in trend si cumparati un fidget spinner

Nu numai cei mici sunt uimiti si isi doresc o astfel de jucarie, ci si cei mari, pentru care reprezinta mai mult o modalitate de a se detasa cateva minute, antistres, revenind mai apoi, mai energizanti si mai linistit la treburile zilnice.

Fie ca vorbim de buticul de la colt, magazinul din piata sau din centrul comercial, vom intalni o multitudine de modele de fidget spinner Bucuresti, la preturi mici, pentru orice buget. Avem la alegere de la simple modele, din plastic pentru cativa lei, pana la cele mai originale, metalice, pentru cei mult mai impatimiti.