Fie ca sunt folosite in scopuri publicitare pentru a gazdui materiale aflate in cadrul intalnirilor de afaceri pentru cadouri corporate sau pentru a stoca orice tip de documente, mapele de prezentare sunt acele instrumente de marketing utile.

Noi va ajutam sa va personalizati mapele oferind si o nota de eleganta in imagini. Folositi serviciile pentru personalizare pentru a realiza mape deosebite si pentru a alege dintr-o gama cat mai larga de finisari: plastifiere mata sau lucioasa, printare alb negru sau color, imprimare folio sau cu timbru sec.

Creati si o impresie a clientilor sau a partenerilor la o prima intalnire. Mapele de prezentare sunt o imagine a companiei nu numai prin aspect ci si prin calitate si utilitate. Alegeti mapele de prezentare de la Tempera veti transmite designul dorit sau grafica de care aveti nevoie.

Buzunarele mapelor sunt prevazute si cu fante in care pot fi puse cartile de vizita. Folositi de fiecare data spatiul acesta pentru ca mapele de prezentare sunt obiecte mari si foarte usor de observat si de utilizat si in acelasi timp dau persoanelor carora le inmanati posibilitatea de a vedea totul inclusiv cartile de vizita si de a lua legatura cu voi.

Distributi mapele la evenimente precum italnirile, targurile, campaniile electorale sau conventiile si acestea va pot ajuta sa promovati anumite obiecte si produse sau servicii. Puteti pune in mape mai multe materiale suplimentare unde sa puteti detalia ofertele pe care le doriti si veti beneficia si de metode cat mai eficiente de promovare, ieftine si cu un target foarte bun.