Este micutul tau in siguranta?

Pentru mine este cel mai important linistea si siguranta copilului meu si de aceea am profitat de ocazie ca tot a fost 1 iunie, ziua copilului si i-am oferit in dar un smartwatch copii. Cu siguranta mai sunt inca persoane care inca nu stiu ce inseamna un smartwatch, acesta este un ceas dar nu unul simplu, un ceas de ultima generatie, este 3in1, are functie de ceas, telefon si de urmarire prin gps. Acest ceas minune l-am comandat acum vreo 2-3 saptamani de pe un site de la noi din tara, nu mai aveam rabdare sa vina o data 1 iunie sa il dau si sa vad daca ii place. Este prima comanda plasata pe acest site dar cu siguranta nu va fi si ultima, am observat pe site ca au foarte multe pareri de bine de la clienti multumiti care chiar sau reintors si cu a doua comanda datorita produselorde calitate si la preturi accesibile mai ales ca pe acest site produsele sunt originale.

Cum functioneaza un smartwatch copii?

Acest ceas gps copii are nevoie de o cartela in una din retelele Orange, Vodafon sau Telekom cu un trafic de date de aproximativ 150 mb lunar, fara trafic de date aceste tipuri de ceas nu functioneaza, deoarece incearca sa gaseasca reteaua si neavand de unde,descarca foarte repede bateria. Este foarte simplu de setat, se introduce micro simul si se urmeaza toti pasii de pe foaia pe care o primiti o data cu acest ceas. Trebuie sa tineti cont ca daca veti utiliza o cartela nou nouta trebuie sa o introduceti pentru prima data intr-un telefon pentru a scoate mesageria vocala deoarece de pe smartwatch nu se poate dezactiva.

smartwatch copii

smartwatch copii

La prima vedere copilul meu a fost foarte incantat de el, deoarece isi dorea foarte mult un ceas, este la varsta la care incepe sa invete cum sta treaba cu ceasul. Dupa ce la butonat putin a realizat ca de fapt nu este ceea ce a crezut el, credea ca doar o sa se uite la ceas si atat. Are functie de telefon, ceea ce ia placut la nebunie deoarece poate sa il ia la scoala fara sa ii interzica doamna invatatoare, deoarece telefonul este interzis la ore. Pentru siguranta copilului poti sa setezi ce numere de telefon il pot apela si ce numere poate apela el.

Va recomand cu incredere aceste ceasuri cu gps de la kidgps, intrati pe site si cu siguranta veti gasi ceva pe placul vostru si a copiilor vostri. Gasiti produse atat pentru copii cat si pentru adulti.