Este bine sa luati in calcul toate corpurile de mobilier de care aveti nevoie. Veti avea nevoie de corpuri pentru a depozita tigaile si oalele precum si unele pentru cani si pentru pahare si de asemenea aveti nevoie si de altele care sunt prevazute cu suport pentru tacamuri si de corpuri care sa poata gazui suportul de vase. Va recomandam sa aveti in vedere si modul in care se vor deschide usile si sistemul de inchidere precum si rezistenta la socuri.

Aragazul, chiuveta si frigiderul sunt elemente extrem de importante care nu ar trebui sa ne lipseasca din bucatarie. Modul in care alegeti mobila se face tinand cont si de modul in care punem frigiderul si aragazul dar si chiuveta si in functie de toate functiile pe care le detine bucataria.

Vom incerca sa va explicam ce ati putea alege cel mai bine pentru o casa si pentru confortul pe care il vreti in incaperile mobilate. Care sunt avantajele mobilierului facut pe comanda comparativ cu cel facut in serie pe care il puteti gasi in toate magazinele.

In primul rand mobila facuta la comanda corespunde complet cerintelor si preferintelor pe care le aveti. Puteti alege dintr-o gama vasta de texturi sau de culori care pot fi in armonie perfecta cu parchetul, culorile peretilor sau cele pentru corpuri de iluminat.

Aveti la dispozitie mai multe combinatii in asa fel incat sa beneficiati de produse de calitate si de produse unice la un pret avantajos.

Calitatea pe care o are mobila finala este determinata de calitatea pe care o au accesoriile cumulata cu montajul si cu calitatea materialului. Pentru ca suntem adeptii lucrurilor realizate perfect de la inceput vom pune accentul pe realizarea balamalelor de calitate unde raportul calitate pret este si el foarte bun.

Canturile sunt marginile de la pal pe care nu exista si material melaminat. Pe ele se aplica si folii care pot sa fie de mai multe feluri, folii ABS termice sau de PVC, canturile ABS se aplica utilizand un utilaj industrial denumit masina de cantuit. Pentru unele situatii sunt folosite si canturile de PVC.