Foliile de protectie solara sunt ideale pentru cei care vor un camin perfect, in care toate detaliile sa fie foarte bine puse la punct.

Foliile de protectie solara sunt cele care te ajuta sa salvezi din costuri, pentru ca reduc pierderile de caldura, pe timpul iernii, iar vara ajuta la mentinerea unor incaperi mai racoroase, ceea ce inseamna, de asemenea, facturi mai reduse la energie electrica, in cazul in care ai montat si aparat de aer conditionat.

Reduc radiatiile ultraviolete

Un alt mare beneficiu al acestor folii este acela ca au puterea de a reduce din radiatiile ultraviolete, ceea ce inseamna ca te protejeaza, reducandu-le in proportii cuprinse intre 20% si 80%, in functie de tipul de folie folosit. Pentru ca gama acestora nu se limiteaza la un singur model, exista mai multe variante!

Sunt de lunga durata, ceea ce inseamna ca daca le cumperi acum, nu trebuie sa le inclocuiesti peste un an sau doi, caci ele pot avea o durabilitate de pana la 15 ani.

Pot fi montate si la cladirile de birouri

Astfel de folii de protectie nu sunt recomandate numai pentru locuinte, ci si pentru a fi montate la cladirile de birouri, deoarece vor crea un mediu de lucru mult mai placut, dar si mai sigur pentru angajati, caci sunt reduse concentratiile de raze UV.

Montajul acestor folii este unul destul de simplu, se face respectand intocmai instructiunile pe care le primesti in momentul achizitionarii. Acestea pot fi aplicate atat pe partea de exterior a geamului, cat si pe cea de interior, eficacitatea lor fiind maxima in ambele cazuri.

Foliile difera si in ceea ce priveste culoarea, unele avand o nuanta mai inchisa, in timp ce altele sunt mai deschise, un argintiu deschis de exemplu. De asemenea, cele mai cunoscute sunt cele Bruxafol, de tip oglinda sau cu aplicare pe exterior. Nu uitati ca veti gasi folii de protectie solara dar si antiefractie chiar la producatori, Dasscenter fiind producatori renumiti in domeniul foliilor Bruxafol.

Aceste folii de protectie solara sunt disponibile la role, avand lungimi diferite, in functie de modelul ales. Nu numai lungimea difera, ci si grosimea acestora. De aceea, cel mai bine este sa te consulti cu un reprezentant al companiei de la care le cumperi, pentru a te asigura ca vei opta pentru modelul potrivit pentru tine.folii antiefractie si protectie solara