Una din cele mai eficiente solutii pentru relocari cu locuinta sau cu firma, vine cu serviciul complex de transport mobila de la Volsped.

Impedimentele mutarilor pot fi variate: de la aproximarea gresita a spatiului si a zonei, de la lipsa  mijloacelor de transport din proximitate, pana la siguranta si trainicia efectiva a sistemelor de instalatii si a cladirii respective. Specialistii de la Volsped pot evalua si pot organiza pana in cel mai mic detaliu, o relocare nationala sau internationala, tocmai pentru a evita aceste probleme.

transport mobila profesional

Teama ca bunurile personale si mobilierul preferat se pot pierde sau se pot deteriora in timpul transportului, nu mai exista. Volsped are grija ca prin serviciul de transport mobila, marfurile sa ajunga intacte si mai ales, in timpul stabilit de comun acord cu clientul.

Cu o experienta de zece ani in mutari, compania ofera solutii rapide si eficiente si echipamente profesionale de transport mobila, la standarde inalte.

Iata cateva avantaje majore de care pot beneficia atat persoanele fizice si firmele, cand e vorba de o mutare:

  • Volsped ofera consultanta si asistenta personalizata care se ocupa cu analiza noului spatiu si realizarea tuturor actelor, cand e vorba de serviciul de transport mobila sau cel de mutari nationale si internationale. De la acte vamale pana la garantii pentru marfurile transportate, toate pot fi lasate in seama specialistilor in relocari.
  • Monitorizarea GPS oferita gratuit le permite clientilor o siguranta continua pe tot procesul mutarii, avand parte de asistenta in timp real din partea membrilor echipei.
  • Personalul calificat, autoutilitarele si camioanele pentru transport mobila au grija ca marfurile sa ajunga in stare perfecta, si sa fie depozitate corespunzator. Piesele de mobilier sunt invelite cu folii speciale pentru a le feri de umezeala sau zgarieturi, iar mijloacele de transport sunt mereu curatate.
  • Mobilierul masiv poate fi demontat si reasamblat de specialistii Volsped cu echipamente profesionale Makita, pentru a optimiza transportul.
  • Clientii pot alege din trei optiuni de transport: maritim, rutier sau prin avion, toate rutele fiind asigurate in prealabil.
  • Se ofera de asemenea si garantii sau asigurari pentru bunurile transportate de pana la 1 milion de euro. Asigurarea de 10.000 de euro este oferita gratuit din partea companiei Volsped.
  • Bunurile fragile sunt ambalate corespunzator si transportate cu grija, indiferent de zona aleasa.
  • Serviciul de transport mobila beneficiaza si de asistenta specializata din partea unui manager licentiat APR, care se ocupa ca totul sa decurga conform planului si a devizelor de ofertare existente.

transport mobila international

Cu preturi pentru orice buzunar, serviciile de transport mobila oferite de Volsped se pliaza pe nevoile fiecaruia, oferind siguranta unei mutari rapide si fara daune!