Sectiunea de inchirieri apartamente din oferta Regatta ImobiliareDaca va aflati in cautarea unui nou camin pentru familia dumneavoastra si doriti sa iesiti din tiparele stilului de viata de pana acum, compania Regatta va propune noi variante. Sectiunea de inchirieri apartamente a agentiei imobiliare include peste 160 de proprietati elegante, situate in zone selecte ale capitalei.

Regatta isi surprinde in permanenta clientii prin alegerile exceptionale ale consultantilor imobiliari: cladiri de birouri cu amenajari ultramoderne si apartamente mobilate superb va asteapta in cadrul ofertei intocmite de expertii companiei.

Sectiunea ofertelor de lux se bucura de o atentie deosebita din partea consultantilor de la Regatta Imobiliare. Alaturi de aceasta agentie de top, a inchiria un apartament nu inseamna doar a gasi o locuinta confortabila la un pret corect. In plus, specialistii Regatta va propun sa descoperiti un nou stil de viata, intr-o ambianta deosebita. O serie de apartamente luxoase de tip penthouse au fost selectate cu profesionalism de specialistii in tranzactii imobiliare de la Regatta. Propunerile de inchirieri se refera la unele dintre cele mai elegante apartamente din zone selecte ale capitalei: Herastrau, Dorobanti, Floreasca, Aviatorilor sau Baneasa sunt doar o parte din zonele selectate de expertii Regatta pentru acest departament al paginii web a agentiei.

Locuinte de vis la sectiunea de inchirieri apartamente a agentiei Regatta

O serie de locuinte de o frumusete unica  pot fi gasite la sectiunea de inchirieri apartamente a agentiei imobiliare.

Daca preferati zona de nord a capitalei, sectiunea de inchirieri a site-ului companiei va ofera o serie de propuneri unice. De asemenea, aveti la dispozitie apartamente de lux oferite de Regatta Imobiliare celor care doresc zone linistite din cele mai elegante cartiere ale capitalei. In cele ce urmeaza, veti descoperi o parte din motivele pentru care merita sa optati pentru aceste apartamente speciale, care va vor oferi tot confortul de care aveti nevoie. Sectiunea de inchirieri apartamente a site-ului agentiei Regatta va ofera ocazia de a va imbunatati stilul de viata, alegand apartamente elegante si mobilate intr-un stil unic.

Pe site-ul agentiei imobiliare sunt prezentate locuinte situate in apropierea celor mai frumoase parcuri si a celor mai bune terase, restaurante sau saloane de spa din capitala.

Apartamente cu facilitati unice oferite de Regatta Imobiliare

Un duplex de 4 camere din zona Floreasca a fost inclus la sectiunea de inchirieri a companiei Regatta Imobiliare din Bucuresti. Unul dintre motivele pentru a alege aceasta varianta tine de spatiul generos al acestei proprietati de exceptie.

Apartamente cu facilitati unice la RegattaIn plus, locuinta propusa la sectorul de inchirieri dispune de un loc de parcare subteran, centrala termica, sistem de supraveghere video si conexiune retea voce si internet.

Multe alte apartamente de la acest departament ofera facilitati unice si un confort deosebit. Pentru 4000 de euro pe luna, veti putea inchiria un superb apartament din zona Herastrau-Nordului, prezentat la sectiunea dedicata inchirierilor din Bucuresti.

Acest dAlege o casa cu un dining spatios pentru o cina alaturi de cei dragiining spatios reprezinta spatiul ideal pentru o cina alaturi de cei dragi, in ambianta deosebit de placuta a unui apartament cu finisaje ultramoderne:

Zonele selecte ale capitalei sunt usor accesibile si ofera un confort deosebit.

Sectiunea de inchirieri a agentiei Regatta Imobiliare aduce in atentia dumneavoastra locuinte ultramoderne, situate in imediata apropiere a unor supermarketuri, restaurante, scoli sau saloane de top.