Indiferent ca vorbim despre magazine mici sau mari, cert este faptul ca acestea se confrunta aproape periodic cu o problema destul de comuna si anume aceea a realizarii inventarului. Metodele clasice de realizare a inventarului nu mai sunt eficiente in conditiile actuale in care vorbim despre volume mari de marfa si in plus sunt si mari consumatoare de timp si resurse. Acesta este unul dintre motivele pentru care tot mai multe companii isi indreapta atentia inspre diverse aplicatii software create special pentru acest proces. Aceste aplicatii am putea chiar spune ca au devenit indispensabile pentru companiile care vor un management avansat al stocurilor.

O astfel de aplicatie este si SmartId.Stock, aplicatie pe care o putem achizitiona prin intermediul magazinului www.idmag.ro/210-Solutii-Software/217-SmartID-Stock. SmartId.Stock a fost creata in mod special pentru a permite companiilor un management mult mai eficient al stocurilor, astfel incat intregul proces de inventariere al stocurilor sa devina unul automatizat, fara a fi implicat un numar mare de resurse asa cum se intampla initial in cazul inventarierii prin metodele clasice. Iata cateva aspecte interesante despre SmartId.Stock.

SmartStoc capt1

Inventariere stocuri – Idmag.ro

1. SmartId.Stock iti ofera cel mai bune echilibru intre costuri si functionalitati.

Metodele clasice de realizare a stocutilor implica costuri destul de ridicate si in plus necesita si un timp de realizare destul de indelungat, mai ales in conditiile in care vorbim despre volume de marfa mai insemnate. Un astfel de soft este tot ceea ce ne este necesar pentru a gasi cel mai bun echilibru intre costuri si respectiv functionalitati.

2. Imbunatateste productivitatea cu aproximativ 10%.

In functie de automatizarile pe care compania ta le are implementate, SmartId.Stock este softul care te poate ajuta sa-ti imbunatatesti productivitatea cu aproximativ 10%. Aplicatia dispune de o varietate de functii care va permite o eficientizare reala a timpului de lucru, aspect care fara indoiala va duce la o crestere a productivitatii.

3. Iti ofera vizibilitatea in timp real asupra stocurilor.

Unul dintre cele mai importante avataje ale utilizarii aplicatiei SmartId.Stock este dat de faptul ca aceasta ofera administratorilor de companii posibilitatea de a vedea in timp real care este statusul stocurilor din depozite. Acest lucru permite simultan si o reducere a timpului de planificare cu aproximativ 60%.

Site-ul Idmag este unul dintre cele mai bine cotate magazine online care vine in intampinarea clientilor cu un portofoliu variat de dispozitive si aplicatii software create special pentru mediile industriale si care pot fi achizitionate la preturi complet speciale.