Cauti comode TV? Henderson iti propune solutii interesante

de | feb. 9, 2017 | Amenajari interior

Solutii interesante pentru alegerea unui comode tv

Zeci de comode TV cu linii simple si design modern te asteapta acum pe Henderson, site dedicat celor care iubesc decoratiunile interioare si pun pret pe stilul in care isi amenajeaza locuinta.

Magazinul online iti ofera articole de mobilier pentru living, dormitor sau bucatarie demne de orice revista pretentioasa din domeniu, alaturi de corpuri de iluminat cu design minimalist.

Daca iti doresti un living care sa arate la fel ca in imaginile propuse de stilisti pe diverse site-uri, nu ezita sa studiezi oferta site-ului de mobila si decoratiuni.

Pentru momentele in care vei dori sa te relaxezi alaturi de cei dragi alaturi de un film captivant sau urmarind emisiunea TV preferata, Henderson ti-a pregatit o serie de comode TV cu design modern.

Stilul de inspiratie scandinava este caracteristic pieselor de mobilier pe care le vei putea gasi pe acest magazin online, care iti aduce comode TV semnate de compania Dupen, specializata in productia de articole rafinate pentru living. In cele ce urmeaza, vei putea admira doua propuneri interesante de comode destinate celor mai elegante sufragerii.

Comode TV pentru un living amenajat in stil minimalist

Comode tv in stil minimalist pe Henderson

Acest gen de comode TV este ideal pentru cei care nu dispun de suficient spatiu in camera de zi si prefera articolele in stil minimalist. O incapere va parea mult mai spatioasa daca vei alege sortimente de mobilier cu design simplu, in nuante deschise. Poti completa ansamblul cu covoare in nuante pastelate sau plante decorative in ghiveci, care vor crea o atmosfera relaxata.

Pentru suma de 3063 lei, vei putea comanda online un model de comoda TV cu finisaje in culori deschise, confectionat din lemn masiv de stejar combinat cu elemente de culoare alba. Acest articol este ideal pentru sufrageria spatioasa a unei vile elegante, dar si pentru un apartament de bloc amenajat cu stil.

Henderson iti propune comode TV in stil vintage

Tot pe magazinul Henderson vei descoperi piese superbe purtand semnatura companiei producatoare Ixia, brand specializat in productia de mobilier elegant modern sau cu accente vintage. Site-ul iti ofera acum posibilitatea de a opta pentru diverse variante de comode care se incadreaza in aceste tendinte stilistice.

Model de comoda tv retro pe henderson

Un model in stil retro de comoda TV este disponibil pe site la suma de 2533 Ron, pret justificat de finisajele in nuante naturale si placute, dar si de particularitatile de design.

Cei care prefera stilul vintage vor putea asocia acest model cu o mare varietate de canapele, covoare, draperii, fotolii si tabureti cu accente retro.

Daca te pasioneaza elementele de decoratiuni in stil vintage, magazinul online de mobila iti ofera o mare varietate de posibilitati de amenajare a sufrageriei tale.

Comode tv vintage propuse de Henderson

Pentru acest gen de interioare, nu este neaparat necesar ca toate piesele de mobilier sa se incadreze in stilul vintage. Comodele TV de acest tip vor arata superb alaturi de canapele din piele, tabureti in nuante neutre, fotolii clasice si modele elegante de abajururi sau lampadare.

Henderson iti ofera o serie de comode pentru TV deosebit de elegante, cu ajutorul carora poti realiza amenajari interioare in diverse stiluri.

Din ce in ce mai multe persoane pasionate de acest domeniu se indreapta catre stilul „modern vintage”, pentru care magazinul online iti ofera un mare numar de idei.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]