coliere statement 2

Accesoriile, fie ele inele de argint, bratari sau coliere statement, trebuie sa fie partenerele tale de zi cu zi. Cele in care trebuie sa ai incredere si care sigur o sa te ajute sa ai o tinuta de invidiat in fata tuturor persoanelor cu care vei intra in contact. Fie ca sunt simple, colorate sau complexe accesoriile de tip coliere statement nu trebuie sa ti lipseasca niciodata.

Alege coliere statement de la Bonbon Bijoux

“O femeie nu poate avea niciodata, prea putine haine si prea putine accesorii”. Este in natura feminina ca femeile sa incerece sa iasa din tipare, sa se faca remarcate. Doar prin hainele pe care le porti este destul de dificil sa te faci remarcata, dar alegand aceste coliere statement de la Bonbon Bijoux pe care le puteti vedea accesand acest link te vei intoarce priviriile tuturor persoanelor care te vor vedea, fie ca sunt ei barbati, fie ca sunt femei. Acestea idee o sustine si un mare designer de accesorii si bijuterii, Robert Lee Morris, care spune un lucru cat se poate de real despre coliere statement, desi comparatia poate sa para un pic exagerata pe de-o parte si un pic “obraznica” de cealalta parte.
Acesta afirma ca: “ Vestimentatia lipsita de accesorii este la fel ca sexul fara orgasm”.
Prin acest citat, Robert Lee Moris intareste ideea scrisa mai sus de noi si ne-o sustine prin spusele sale. Concluzia este simpla si clara, nu exista haine la care sa nu asortam accesorii. Fie ele coliere statement, bratari, pandantive, cercei, inele sau alta modele de accesorii, acestea nu trebuie sa ne lipseasca din vestimentatia noastra de zi cu zi.
Accesoriile sunt adevarate prietene pentru fiecare dintre noi, acestea clar ne pot aduce un zambet pe fata dimineata cand le asortam vestimentatiei noastre. Pe langa acest lucru, achizitia unor coliere statement clar iti va aduce o bucurie sincera si doar a ta, pentru ca, nu te vor lasa la greu niciodata si vei avea o mare bucurie de fiecare data cand le vei lua cu tine in fiecare zi.

Coliere statement care ies in evidenta

coliere statement 1

Modelele minunate de coliere statement sunt clar cele ca ies in evidenta. Acestea sunt cele mai vizibile si pot fi cu inserturi de pietre, colorate, de dimensiuni mici, de dimensiuni mari. Fiind pozitionate in zona gatului, coliere statement vor atrage privirea imediat fiind localizate in zona de privire a fiecarei persoane care se va uita la tine.
Prietenele nui si lasa prietenele sa iasa din casa fara accesorii, deoarece acestea stiu cat de importante sunt acest mici atentii, mici in din pricina dimensiunilor, dar impactul este unul cat se poate de mare pentru fiecare persoana care le poarta.
Avantajul tipurilor de coliere statement de pe www.bonbonbijoux.ro este ca acestea nu depind de un sezon anume pentru a fi purtate. Te poti accesoriza fie ca e vara, fie ca e iarna, fie ca mergi la o cafea, fie ca ai o intalnire foarte importanta pentru tine, important este sa ai accesoriile potrivite si sa te reprezinte perfect!