Regatta aloca atentie fiecarei inchirieri de apartament in BucurestiVrei sa te muti intr-un apartament in alta zona din Bucuresti, fara sa blochezi sume mari de bani? Cel mai probabil cauti un apartament in Bucuresti dar niciuna dintre ofertele de inchirieri de la agentiile pe care le-ai contactat pana acum nu te multumeste pe deplin. Cu toate astea, te poti bucura fiindca procesul de cautare a ajuns la final. Nu trebuie sa te mai preocupi pentru ca Regatta iti pune la dispozitie cele mai atragatoare oferte de apartamente de inchiriat in Bucuresti. Compania de imobiliare Regatta are o experienta semnificativa in vanzari si inchirieri iar acest lucru se vede in felul in care isi trateaza clientii. Pentru Regatta satisfactia clientilor este primordiala, de aceea fiecare apartament sau imobil este atent selectat si evaluat.

 

Oferte variate la inchirieri apartament in Bucuresti la Regatta

Dintr-o varietate de oferte la inchirieri apartament in Bucuresti la Regatta cu siguranta vei gasi una pe gustul tau. Doresti un apartament cu 2 camere in Bucuresti, sau mai multe? Regatta are pentru tine oferte de apartmanete cu numar diferit de camere in zone rezidentiale, de lux sau ultracentrale. Acestea sunt situate in zone de lux precum Herastrau sau Floreasca sau in zone ultracentrale precum Piata Romana sau Piata Victoriei. Cei de la Regatta stiu ca e important pentru tine ca apartamentul sa aiba acces facil catre punctele de interes ale capitalei. Nu in ultimul rand, preturile pentru inchirieri apartament sunt corecte raportate la calitatea amenajarilor sau gradul de confort.

 

Dintre ofertele de inchirieri apartament in Bucuresti la Regatta gasesti apartamentul din Floreasca cu 3 camere foarte luminos amenajat. Decoratiunile interioare si mobilierul in culori deschise sunt alese cu grija. Acest apartament apartament pare scaldat in lumina. Dispunand de un living larg ce face accesul catre doua dormitoare, apartamentul mai beneficiaza de doua terase si bai.

 

Un alt apartament la inchirieri in Bucuresti care atrage privirile se afla la Aviatiei. Cu un living amplu, generos, cu loc de servit masa in bucatarie, dispune de o terasa de pe care poti admira privelistea incantatoare din preajma. De aici ai acces usor catre toate punctele de interes major din Bucuresti. Totodata ai aproape centrele comerciale amplasate in nordul capitalei precum Baneasa Shopping City, Carrefour, Metro, Mobexpert, IKEA si aeroportul Otopeni.

 

Regatta este cea mai mare companie imobiliara din Bucuresti si totodata cu experienta de peste 20 ani. Au in componenta lor mai multe departamente: rezidential, inchirieri, comercial, industrial, birouri, terenuri. Majoritatea sunt situate in zone rezidentiale ori de lux precum Primaverii, Herastrau, Arcul de Triumf, Piata Charles de Gaulles, Aviatorilor, Dorobanti, pipera, Baneasa, Unirii. Penthouse, Principalele avantaje pentru care merita sa apelezi la serviciile celor de la Regatta sunt pozitia doarte una a proprietatilor din portofoloiu, suprafata mare, calitatea constructiei, unicitate, arhitectura. Doar cerul este limita pentru cei de la Regatta.