Va oferim un program complet pentru serbarea de Craciun a copiilor indiferent daca are loc la scoala, la gradinita ori in spatiul nostru de petreceri. Cei mici au parte de jocuri, distractie, spectacole cu personaje tematice si interpretate cu mult profesionalism. La serbare vine si Mos Craciun cu surprize si cadouri.

Pentru o serbare de Craciun buna veti avea nevoie si de momente pline de magie care sa ii determine pe cei mici sa ajunga in lumi de poveste unde personajele de basm prind viata. La aceasta poveste de Craciun participa toti invitatii si spectacolele sunt diverse dar la fel de intense si de captivante.

Se stie ca de Craciun spridusii au pregatit sacii lui Mos Craciun cu multe cadouri si surprize iar copiii il asteapta cu sufletul la gura si de aceea nu trebuie sa uitati de el. La noi personajele de iarna prin viata la serbarile de Craciun. Puteti sa aveti fulgi de nea, craciunite, spiridusi si reni si toti sunt pregatiti de distractie. Personajele vor organiza si jocuri tematice cu copiii sau jocuri interactive, vor modela figurine din baloane si cei mici se vor picta pe fata cu modelele preferate pentru a putea prinde puteri de super eroi.

Celor mici le place si sa incerce lucruri noi si sa faca singuri accesoriile pentru bradul de Craciun si de aceea puteti icnerca si abordarea unui mic atelier de creatie aproape de sarbatori, unde copii sa poata face propriile decoratiuni.

Clubul dumbolino e un spatiu primitor si foarte cald. Il vom aduce pe Mos Craciun la serbari si puteti sa completati atmosfera magica si cu baloane tematice sau cu decoratiuni specifice. In acest fel puteti scapa de serbarile clasice facute in sala de clasa care de cele mai multe ori sunt anoste si plictisitoare si care tind sa se repete an de an dupa un program prestabilit.