imprimante second hand

Infiintata inca din anul 2007, itsh.ro se ocupa cu furnizarea de electronice sh, in stare perfecta de functionare, multe dintre ele fiind ca noi. De la laptopuri, monitoare, telefoane, televizoare, la componente electronice, la itsh.ro veti gasi tot ce aveti nevoie.

Cand abordam subiectul fianante, stim ca este problema delicata a tuturor timpurilor. Dar ce facem cand avem nevoie de calitate la pret redus? Utilizarea sistematica a unui electrocasnic de cele mai multe ori nu implica si uzarea sa. Itsh.ro vine in ajutorul dvs. cu solutii, si va prezinta o gama variata de electronice, electrocasnice din cea mai buna calitate.

De ce imprimante second hand ?

Pentru ca sunt la pret convenabil, fiabile si foarte profitabile.

Printre cele mai vandute produse de la noi, prezentam imprimantele second hand. Imprimanta se catalogheaza in categoria perifericelor de iesire. Fiind folosita pentru transpunerea informatiei din calculator pe coli, fie ea un document, o poza sau orice altfel de fisier grafic, un e-mail sau un articol, pentru trimiterea unui fax sau scanarea unor documente, imprimanta second hand este la fel de utila si perfect functionala, exact ca una noua.

Imprimantele second hand pe care le comercializam pe itsh.ro garanteaza calitatea lor si beneficiază de garantie specifica. Produsele prezentate pe site-ul itsh.ro fac parte din uramtoarele categorii: open box, refurbished, second hand, renew, desigilate.
Toate imprimantele second hand comercializate sunt verificate de specialisti in domeniu. Dupa o atenta revizie, imprimantele, multifunctionalele si copiatoarele sunt testate, curatate, si impachetate corespunzator. Orice imprimanta second hand sau multifunctionala achizitionata de la noi ajunge la destinatar cu cablurile necesare functionarii lor, cablu de date cat si cablu de alimentare, tot ce poate contine si o imprimanta noua.

Tipuri de imprimanta

La Www.itsh.ro veti gasi diferite tipuri de imprimanta second hand, printre care enumeram imprimanta matriceala- ce ofera calitate limitata, utilizata in deosebi pentru facturi fiscale, documente tip, imprimanta ce permite imprimarea simultana a 2 sau 3 exemplare. Va prezentam imprimanta second hand: Lexmark 2490, 24-Pin Dot Matrix, 360 x 360 dpi.

Un alt tip de imprimanta este si imprimanta cu jet de cerneala, ce ofera calitate medie inspre ridicata, la o viteza medie sau imprimanta laser, ce reda calitate ridicata la viteza inalta, folosind un toner special.Tot o imprimanta performanta este si imprimanta cu imprimare termica, ce utilizeaza coli speciale. Aceasta este folosita pentru legitimatii, carduri etc. Pe itsh.ro gasiti imprimantele second hand: Imprimanta laser color Samsung CLP-670ND, 24 ppm, USB, Duplex, Retea, Imprimanta HP LaserJet 5550DN color, A3, USB, Duplex, Retea, Imprimanta HP LaserJet 5550 N color, A3, USB, Retea, sau imprimatele second hand cu laser monocrom: Lexmark 323, Monocrom A4, 20 ppm, 600 x 600 dpi, Imprimanta HP LaserJet 2420 DN, Duplex, Retea, si multe alte modele .

Modelele de imprimante sh , multifunctionale sh si copaitoarele sh comercializate de noi sunt produse de brand-uri mari ca: HP , Lexmark, Kyocera, Brother, Konica Minolta, Canon, Sagem, Xerox, Epson, Hewlett Packard etc.
    Puteti gasi, de asemenea, accesorii second hand pentru imprimante, cum ar fi placi de retea sau cabluri paralele bidirectionale.

  Va invitam sa vizionati portofoliul nostru, profitabil pentru cei ce cheltuie intelept!