nenumaratele perechi de blugi barbatestiPotrivit unui studiu recent, cele mai cumparate si apreciate tipuri de articole vestimentare sunt acele perechi de blugi barbatesti, jeansi clasici pe care ii intalnim acum in toate magazinele de profil. Trebuie sa si recunoastem ca in garderobele noastre aceste modele sunt regasite intr-un numar destul de mare. Este si de inteles. Datorita diferitelor modele de blugi barbatesti, incepand de la acele tipuri ceva mai extravagante sau cei clasici, uni, cu ajutorul lor, oricand putem crea imediat acele tinute de zi. Mai mult de atat, aceste articole pot fi combinate si regasite si in acele tinute ceva mai elegante, combinand perechea ta de jeans preferata cu o camasa si un sacou, outfitul clasic perfect.

Desii, diferitele modele de blugi barbatesti sunt regasite atat in cele mai apreciate magazine din centrele comerciale, cat si in oferta diferitelor magazine online, calitatea acestora trebuie sa fie si cea la care ne vom astepta. Mai precis, acest articol este conceput dintr-un material denumit denim, o compozitie de bumbac si lana. Alte modele ce nu au aceasta compozitie, nu ii putem include in categoria jeans.

Tipuri si modele din cele mai purtate printre noi

Daca vorbim de diferentele dintre nenumaratele perechi de blugi barbatesti regasite pe piata, putem spune, ca acestea constau mai mult in functie de croiala, inaltimea taliei, culoarea sau cracul.

Dintre elementele ce diferentiaza perechile de jeans, cele mai importante, pentru care si acordam atentie sunt urmatoarele : Croiala – aceasta poate sa fie de mai multe feluri, clasica, naturala, relaxanta si cea mai in trend, slim fit, modele de blugi barbatesti ce sunt croite aproape de corp; Inaltimea taliei este si ea foarte importanta, putand fii asezata pe solduri, ridicata sau foarte joasa, mai putin purtata; Culoarea diferitelor perechi de blugi barbatesti este foarte importanta. Materialul denim poate fi clasificat in functie de culoare in urmatoarele variante: indigo denim, dirty wash denim – modelul ceva mai spalacit, sandwashed denim – asemanator cu cel anterior, denim colorat.