Cadouri pentru botez

de | dec. 9, 2014 | Afaceri

 

Botezul e unul dintre primele momente din viata unui copil in care cei dragi au ocazia de-ai sarbatori venirea pe lume, iar cadourile pentru botez sunt modalitatea perfecta de a face asta. E o ocazie speciala de a intra in viata celui mic, de-ai oferi ceva folositor, ceva care sa-i aduca aminte de tine peste ani, ceva care sa ajute parintii sau ceva care sa celebreze sentimental deosebit pe care cel mic il trezeste in tine.

Pentru fiecare situatie si pentru fiecare persoana exista cadoul ideal; acesta trebuie sa te reprezinte atat pe tine, cat si relatia pe care o ai cu micutul si sentimentele fata de el. Casuta cu cadouri ofera o gama variata de produse deosebite, adaptabile oricarei situatii si cel mai important : care pot reprezenta varii incarcaturi emotionale.

Ce cadouri pentru botez alegem si in functie de ce ?

Gama de cadouri pentru botez oferita de Casutacucadouri.ro rezolva anxietatea cautarii si alegerii cadoului potrivit, intrucat orice produs ati alege exprima dragalasenia inspirata de un copil.

Cadourile pentru botez sunt in general simbolice, menite a-l sarbatori pe cel mic. Casuta cu cadouri ofera gama ideala de culori la cadourile de botez : roz pentru fetite, albastru pentru baietei si perfecta culoare unisex, crem.

Cadouri pentru botez cu care nu poti gresi

O rama foto, in care parintii sa ii imortalizeze primele momente importante din viata copilului lor, este ceva cu care nu poti gresi. Ramele foto oferite de Casuta cu cadouri sunt simple si elegante, pe diverse culori : Rama Foto Blue, pentru baietei sau Rama Foto Pink, pentru fetite.

Putin mai speciala, dar la fel de eleganta este Rama Foto Impressions, cu margini albe late, o fundita din satin in partea de sus, de care este agatat un lantisor cu o inimioara si altul cu o cruciulita, pentru protectie. Aceasta rama este ideala ca simbol pentru crestinarea micutului.

O alta varianta de cadouri cu care nu poti gresi sunt seturile de tacamuri, cum ar fi Primul Set de Tacamuri care contine o lingura, o furculita si un cutit. Acestea sunt argintate si sunt superb decorate cu ursuleti, special pentru a starni interesul celui mic si a-i contua universul de poveste. Daca preferati insa o variant fara decoratiuni, mai clasica, dar eleganta, magazinul va pune la dispozitie si Setul lingura si furculita argintate.

Cadouri pentru botez cu care mergi la sigur sunt si: superba Paturica pentru botez, e alba, pufoasa si are desenat pe ea un ursulet, in nuante de crem, Cutiuta Sweet Memories, Primul ursulet sau seturile pentru mic dejun ori setul foarte elegant cu piaptan si perie,

Cadouri pentru botez speciale

www.Casutacucadouri.ro va ofera foarte multe produse cu o tenta speciala. O parte din acestea sunt cele facute atat pentru mamica cat si pentru bebe, cum ar fi Rama Foto Mummy&me, facuta din ceramica, decorata cu un ursulet, iepuras, stelute si nasturei, pentru o poza a celor doi impreuna.

Setul de cani Mum&Baby, alcatuit dintr-o cana mai mare si o replica a sa mai mica. Pe cana copilului scrie “my mug” si are desenat un bebe-urslet, iar pe cana mamei scrie “mum” si are desenat un ursulet adult.

Cadouri pentru botez la fel de speciale sunt si cutiutele pentru pastrat prima suvita de par sau primul dintisor. Acestea vin si la set in vatianta Primul cadou pentru o fetita sau Primul cadou pentru un baietel, cu o cutiuta pentru fiecare destinatie si o rama foto, cu decor roz sau albastru, dupa caz.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]