La ce se folosesc dronele astazi

de | iun. 2, 2016 | Diverse, Servicii

Cu ani in urma, nu se auzise de termenul „drone”, in mod pozitiv. De cate ori a fost vreo discutie despre drone, te-ai dus cu gandul la razboaie, diverse atentate si spionaj asupra anumitor zone utilizand avioane pilot. Aerul din jurul dronelor s-a schimbat foarte putin in ultima vreme. Prezenta acestora este in crestere in mass-media, avantajul lor fiind din ce in ce mai cunoscut.

Acestea pot fi folosite si in scopuri diferite decat razboiul sau spionajul. In secolul 21, persoanele utilizeaza dronele in multe alte moduri minunate. Indiferent de cat de mult sunt utilizate pentru agrement sau in alte scopuri, temerile in ceea ce priveste dronele sunt mereu acolo.

Astfel ce trebuie sa cunosti despre utilizarile corespunzatoare de zbor ale unei drone pe suprafata ta. In mod clar, trebuie sa existe un expert in drone inainte de a trimite una in aer. Chiar si o greseala mica ar putea cauza accidente mari.

Cu toate acestea, exista cateva feluri in care dronele sunt folosite in prezent.

1. Stocheaza evenimente live

Una dintre cele mai minunate folosiri ale dronelor in ultima vreme a fost pentru stocarea evenimentelor live. Camerele zburatoare sunt utilizate in mod obisnuit in zilele noastre pentru a transmite adrese de politicieni, concerte si evenimente sportive in direct. Acestea Ofera o perspectiva publicului cum, alte tehnologii nu ofera.

In trecut, sistemele de supraveghere suspendate de fire erau folosite pentru a capta vederi aeriene. Insa, folosirea lor este destul de limitat, deoarece acestea se pot declansa doar pe un cablu drept. Dronele utilizate in prezent sunt obiecte libere care se pot deplasa in orice directie. Atunci cand vizionezi activitati live, vei observa adesea mici obiecte zburatoare chiar in fata scenei. Acestea sunt drone cu lame care transporta camere video NVR si fac imagini uimitoare.

2. Cercetarea zonelor periculoase

Dronele ofera multe posibilitati pentru oamenii care exploreaza colturi ale lumii si a devenit un loc de munca mult mai usor. Uneori, organizatiile mari, cum ar fi NASA trebuie sa se bazeze pe imagini de satelit pentru a cunoaste structura pamantului in anumite zone periculoase. Cu dronele, acum exista posibilitatea de a vedea mult mai aproape locurile care nu sunt usor accesibile pentru fiintele umane. Acestea pot merge in locuri greu accesibile si sa ofere secvente video, astfel incat oamenii pot vizita mai tarziu locurile, avand cunostinte despre acestea.

3. Livrarea obiectelor mici

Camerele zburatoare sunt utilizate de multe intreprinderi mari pentru trimiterea produselor catre clienti. Gandeste-te la intreprinderile care livreaza mancare. Dronele sunt destul de mari si de puternice pentru a cara alimente si pentru a face procesul de livrare rapid.

4. Aplicarea legilor

Aceasta este una dintre cele mai bune intrebuintari ale dronelor, ajuta firma de contabilitate si Politia. In ciuda numeroaselor temeri pe care persoanele le-au asociat cu camerele zburatoare utilizate de catre Politie. Dronele pot fi utlizate pentru aflarea locurilor in care infractorii sunt.

5. Inregistreaza filme si reclame publicitare

Majoritatea SF-urilor si filme de actiune au nevoie de poze aeriene. In anii trecuti, regizorii de filme era nevoiti sa utilizeze elicoptere pentru scene aeriene directe in filmele lor. Prin intermediul dronelor vei avea secvente video clare, exact cum vrea realizatorul.

6. Pastrarea in siguranta a faunei salbatice

Cresterea numarului speciilor de animale salbatice a dezvoltat un interes pentru pastrarea si protejarea lor. Camerele zburatoare ofera un avantaj pentru aceste firme sa-si indeplineasca sarcinile fara a rani animalele pe care doresc sa le salveze. Nu exista sfarsit pentru felul in care camerele zburatoare vor fi folosite in viitor. Acum, firmele se gandesc la noi scopuri de a le utiliza.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

 • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
  Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
 • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
  Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
 • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
  Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
 • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
  De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
 • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
  Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]