Navighează Prin...

Calitatea aerului conditionat poate sa faca diferenta dintre sanatate si boala

CLM05Iubim aerul conditionat, mai ales in zilele caniculare de vara . Nu este nimic mai placut decat o temperatura de 25 de grade Celsius, in momentul in care afara sunt 35-40. Achizitia unui aparat de aer conditionat pentru acasa insa, poate sa fie o reala provocare. Daca atunci cand vine vorba despre aparatele de aer gasite in magazine si in banci, nu ai ce face, atunci cand vine vorba despre cel de acasa, este bine sa optezi pentru cea mai buna varianta. Da, un aparat  de aer conditionat ieftin suna foarte bine, insa nu intotdeauna ieftin este si bun. Este adevarat ca poti gasi o oferta aer conditionat  care sa te incante pe deplin si care sa respecte toate normele de calitate impuse de consumatori. Pentru asta, insa, trebuie sa gasesti un magazin in care sa ai deplina incredere.

Ce neplaceri poate crea un aer conditionat de proasta calitate?

In primul rand, poate genera raceli serioase. Diferenta mare de temperatura dintre mediul exterior si cel interior, poate sa slabeasca foarte mult corpul. Un aer conditionat vechi, sau de o calitate indoielnica, prezinta fluctuatii mari de temperatura, ceea ce duce, de asemenea la raceli. Nu in ultimul rand, un aer care nu are calitatea vizata, poate sa conduca la alergii serioase.

Cum alegi un aparat de aer conditionat?

In primul rand, te orientezi spre o firma in care ai incredere. Poti pta pentru un aparat aer conditionat whirpool , Samsung, Philips, etc. Ideea principala este sa cunosti brandul pe care dai banii, deoarece numele poate oferi, de foarte multe ori, o garantie in plus.

De asemenea, este bine sa te orientezi spre aparate de aer conditionat cu specificatii moderne. Aparatele cu inverter, spre exemplu, sunt mult mai eficiente decat aparatele cu termostat si pot oferi un mediu mult mai placut.

Consumul de energie este un alt punct de baza care trebuie sa fie luat in considerare in momentul alegerii aerului. O clasa de eficienta A+ poate sa genereze economii substantiale de energie electrica, economii care in timp se simt.

Nu uita nici de nivelul de zgomot. Foarte multi oameni nu iau in considerare un astfel de aspect, insa daca acesta depaseste 40-50 de db, s-ar putea sa devina extrem de deranjant. Orienteaza-te spre un aparat de aer silentios, care iti ofera confort din toate partile: atat psihic, cat si fizic.

Practic, fiecare detaliu conteaza. Cel mai important insa, este sa apelezi la sfaturile unui specialist si mai ales, sa te orientezi spre o echipa serioasa care sa monteze aerul.

One thought on “Calitatea aerului conditionat poate sa faca diferenta dintre sanatate si boala”

  1. Aer Conditionat spune:

    Importanta aerului conditionat este unul dintre factorii definitorii pentru procesul de racire a locuintei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.