De ce sa alegi o locuinta in cadrul unui ansamblu rezidential?

de | dec. 15, 2015 | Afaceri

Ori de cate ori suntem pusi in situatia de a ne alege o locuinta, automat ne confruntam cu una dintre cele mai mari provocari la care suntem suspusi de-a lungul vietii. Orice locuinta prersupune o investitie deosebit de importanta, mai ales ca in general aceasta este facuta pe viata. Dificultatea gasirii unei locuinte se datoreaza simultan si faptului ca pieta imobiliara dispune la ora actuala de nenumarate oferte, care mai de care mai atragatoare. In ultimii ani insa, putem observa un oarecare interes a celor care vor sa devina proprietari pentru locuintele noi din cadrul ansamblurilor rezidentiale.

Multa vreme ansamblurile rezidentiale au fost evitate din pricina preturilor mult prea piperate, insa in ultimii ani, proprietarii par sa puna mare pret pe calitatea unei locuinte, mai ales ca vorbim despre una dintre cele mai importante investitii pe care le facem de-a lungul vietii. Un ansamblu rezidential perfect pe care il regasim in orasul Iasi este fara indoiala Konakiasi, ansamblu care dispune de locuinte variate si care au o diversitate mare de avantaje pe care cu greu le regasim in cadrul apartamentelor conventionale.

Alegerea unui ansamblu rezidential inseamna automat alegerea unui standard calitativ mult mai inalt avand in vedere ca aceste cladiri sunt noi si dispun de materiale de o calitate exceptionala. Acest lucru inseamna ca o astfel de locuinta este izolata fonic si termic corespunzator, dar dispune simultan si de instalatii electrice si termice la aceleasi standarde calitative.

Cu toate ca acestea sunt situate la o oarecare distanta considerabila fata de centrul oraselor, un ansamblu rezidential iti ofere posibilitatea de a a te bucura de o viata linistita si confortabila, departe de aglomeratia si zgomotul specific oricarui oras. In plus, un ansamblu rezidential este pozitionat in apropierea celor mai importante mijloace de transport, astfel incat sa te poti deplasa cu usurinta pana la cele mai importante puncte de interes din cadrul unui oras.

Problema locurilor de parcare va disparea automat in momentul in care alegi un ansamblu rezidential avand in vedere ca acestea dispun de suficiente locuri atat pentru familia noastra cat si pentru diverse rude sau prieteni care vin in vizita. In plus, orice ansamblu rezidential dispune de spatii de joaca pentru cei mici, astfel ca nu veti mai fi nevoiti sa va deplasati cu acestia pana intr-un parc local din cadrul orasului.

Apartamentele care se regasesc in cadrul unui ansamblu rezidential sunt mult mai spatioase spre deosebire de cele pe care le regasim in apartamentele conventionale, ceea ce ne va oferi automat un plus de confort.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]