Schimbarea usilor de interior din intreaga locuinta presupune, desigur, o cheltuiala destul de costisitoare. Insa nu este neaparat sa renunti la calitate, pentru a economisi niste bani, pentru ca specialistii de la Usi-bune.ro ofera usi de interior, dar si de exterior, la preturi convenabile. Iata despre ce e vorba!
Site-ul www.usi-bune.ro, ce apartine unei societati cu o experienta de peste doua decenii in fabricarea usilor, ofera usi de interior din lemn de stejar sau tei, usi de exterior din lemn stratificat de stejar sau usi interioare furniruite, executate in configuratia dorita. Potrivit site-ului mentionat, toate produsele disponibile au garantie doi ani, iar la cerere se asigura intretinere postgarantie. In plus, montajul poate fi, si el, garantat, in conditiile in care va fi facut cu echipele recomandate de specialistii Usi-bune.ro. Elementele usilor din lemn – cadrul, traversele, tocul usilor furniruite – si elementele pentru scari si balustrade sunt executate din lemn uscat in uscatoare specializate. Totodata, iti este pusa la dispozitie o gama variata de modele de sticla sablata sau sticla ornamentala, prin colaborarea cu firme specializate. Astfel, in functie de preferintele tale, usile pot fi executate cu vitralii si sticla sablata in culori si modele variate. Iar in ceea ce priveste usile furniruite, furnirul natural care va fi folosit poate fi din stejar, mahon, nuc sau wenge. Cadrul, traversele si tocul acestor usi sunt confectionate din lemn de brad, iar structura interioara este de tip fagure.
Modelele de usi de interior si exterior ale celor de la Usi-bune pot fi vizualizate pe site-ul www.usi-bune.ro, unde gasesti, de asemenea, si preturi ale produselor, dar si informatiile de care ai nevoie pentru solicitarea unei oferte.

Despre usi-bune.ro

Site-ul www.usi-bune.ro apartine societatii SC M&Beny Company SRL, infiintata in anul 2005, in scopul comercializarii usilor din productia proprie, ca o continuare a unei traditii de peste 20 de ani in productia de usi din lemn. In decursul timpului, prin imbunatatirea constanta a calitatii executiei usilor, extinderea modelelor si a gamei de lucrari executate M&Beny Company a avut o dezvoltare progresiva pe piata de profil. La comanda, Usi-bune.ro executa o gama variata de usi interior din lemn, usi exterior din lemn stratificat, usi interioare furniruite cu furnir natural, scari interioare si balustrade din lemn. Nu mai sta pe ganduri si profita de cele mai bune oferte pentru usi de interior si exterior, accesand site-ul oficial www.usi-bune.ro.